Vakantie in eigen land

met hoogwaardige service en de aanwezigheid van 24-uurs zorg

In onze luxe zorghotels op de mooiste plekken in Nederland bent u echt op vakantie. Hier hoeft u helemaal niets en kunt u ontspannen genieten van onze gastvrijheid en service. En voor de zorg die u nodig heeft, kunt u een beroep doen op de zorgmedewerkers die 24/7 aanwezig zijn. Zo staat een verblijf in onze zorghotels garant voor een onbezorgde vakantie.

Tijdelijk verblijven bij één van onze zorghotels

U bent onze gast

In de zorghotels bent u onze gast. Dat betekent dat we er met onze hoogwaardige service alles aan doen om u een fantastisch verblijf te bezorgen. We serveren u heerlijke maaltijden die vers bereid worden door de (chef-)kok en er staan de hele dag fruit, koffie, thee en gekoelde drankjes voor u klaar. Als u daar zin in heeft, kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten. In onze zorghotels bepaalt u zelf hoe uw ideale vakantie eruit ziet.

Samen genieten

Een vakantie is het moment om fijn op te laden. Met onze aanwezigheid van 24-uurs zorg ontzorgen we ook uw eventuele partner of mantelzorger. Dat betekent dat u in ons zorghotel kunt genieten van echte ‘quality time’ met elkaar, zonder zorgen over zorg.

 

Villa Molenenk 24- uurs zorg

Bos, strand, stad of platteland

U vindt onze zorghotels door heel Nederland. Bijvoorbeeld in het noordelijke Aldeboarn, waar zorghotel Boarnsterhim State de huiselijke sfeer ademt van een kleine Friese boerderij. Een populaire bestemming is Landgoed De Wulperhorst in Zeist. Hier verblijft u in een klassieke en luxueuze zorgvilla te midden van de bossen en velden vlakbij de Utrechtse Heuvelrug. Houdt u meer van de stad, kijk dan eens bij onze zorghotels in Amsterdam en Den Bosch. Of combineer stad en strand met een verblijf in de stijlvolle stadsvilla Residence Haganum in Den Haag. Een overzicht van al onze zorghotels vindt u hieronder.

Prijzen overnachtingen

U verblijft bij ons al in een zorghotel vanaf € 199,- per dag. Dit is inclusief ontbijt, lunch en diner en 24-uurs zorg. De exacte prijzen van de overnachtingen verschillen per zorghotel en per kamertype.

Reserveren in een zorghotel

Wilt u reserveren in een van onze zorghotels of wilt u informatie over de prijzen en beschikbaarheid van kamers? Bel dan naar 085 – 13 05 767 of mail naar wonenbij@domusvaluas.nl. Hier kunt u ook met al uw vragen terecht.

 

Residence Haganum

Waarom kiezen voor Domus Valuas

We zijn toonaangevend met ons aanbod van liefdevolle zorg en hoogwaardige service voor ouderen die willen blijven leven zoals thuis. Het ‘Domus Valuas’ gevoel is door de ruimte voor leven een begrip.

Bekijk Domus Valuas Zorghotels

Wilt u tijdelijk verblijven tussen kastelen en buitenplaatsen? Of liever uitkijkend over de grachten van Amsterdam? Een monumentale villa in het Gooi? Of kiest u voor de statige oude rechtbank van Rotterdam? Domus Valuas biedt een rijke schakering aan locaties. Allemaal op unieke plekken. En allemaal volledig ingericht op een goed verzorgd en waardevol leven. Bekijk hieronder alle locaties door heel Nederland.

Bekijk alle locaties

Tijdelijke zorg nodig?

Eerstelijnsverblijf (ELV)

Kunt u om medische redenen tijdelijk niet thuis wonen, bijvoorbeeld omdat u geopereerd bent? Dan is tijdelijk logeren in een zorginstelling een goede mogelijkheid. Dit heet eerstelijns verblijf. In onze zorghotels kunt u terecht voor een eerstelijns verblijf met de aangename service van een hotel.

Vergoeding kosten door uw zorgverzekeraar

Het is mogelijk dat een deel van uw verblijf in ons zorghotel vergoed wordt door uw zorgverzekeraar vanuit uw aanvullende verzekering. Wij raden u aan om hiervoor contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Tijdelijk verblijven op één van onze woonzorglocatie?

U kunt naast onze zorghotels ook tijdelijk verblijven op onze andere woonzorglocaties. Wilt u informatie over de prijzen en beschikbaarheid van de kamers? Bel dan naar 085 – 08 13 289. Hier kunt u ook met al uw vragen terecht.

Meer info

Ervaring van bewoners en personeel

Lees meer verhalen

“Ik kan mijn creativiteit kwijt in het menu voor de bewoners.”

- Chefkok, Het Hendrickszhuys
Referentie bewoner van Het Witte Huis

“Plezier staat hier voorop. En dat proberen wij elke dag te hebben.”

- Bewoner, Het Witte Huis

Medewerkers van Domus Valuas staan u graag te woord

Meer te weten komen over tijdelijk verblijf

Blijf op de hoogte en schrijf nu in op onze nieuwsbrief

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen? Vult u dan uw gegevens in

"*" geeft vereiste velden aan

Ik heb interesse in de volgende locatie(s):*
Exclusieve zorg Villa Molenenk