De Lindeborg in Utrecht

Wonen met zorg in Utrecht

Zoekt u voor uzelf, als echtpaar of een dierbare woonzorg? In het sfeervolle Utrecht met een rijk cultureel en culinair aanbod met talloze musea en vele restaurants ligt onze locatie De Lindeborg en tussen een mooi park en een kleinschalig winkelgebied in Baarn staat onze woonzorglocatie Holland.  Ook onze locaties in Zeist mogen niet in dit rijtje ontbreken. Bij deze locaties woont u in uw eigen appartement met de zekerheid van professionele ouderenzorg.

Zorgeloos wonen in Utrecht

Wonen met zorg in Utrecht

Domus Valuas biedt meer dan exclusieve zorgappartementen met een fantastische ligging. Het is een nieuw en veilig thuis met woonzorg. Daar zorgen wij voor. U kunt uw woonruimte naar eigen wens inrichten. De privacy van uw eigen appartement wisselt u af met gezellige sociale contacten in het restaurant, de recreatieruimtes, tuin of bibliotheek.

In omgeving Utrecht biedt Domus Valuas de volgende woonzorglocaties:

 

Woonzorglocatie De Lindeborg

Zorg: 24 uur per dag

U kunt bij ons een zorgappartement huren indien u een Wlz zorgindicatie heeft of zicht heeft om dit op korte termijn te ontvangen. Dit vanwege een lichamelijke (somatische) ziekte of vanwege psychogeriatrische problemen (bijvoorbeeld dementie). Ons professionele team van verpleegkundigen en verzorgenden biedt deskundige, maar bovenal menselijke (dementie)zorg. Alles persoonlijk en op maat en 24 uur per dag beschikbaar. Op deze manier bieden we een alternatief voor de reguliere verzorgingshuiszorg en (intensieve) thuiszorg. Lees hier meer over onze visie op zorg.

Uw wensen centraal

Wij proberen van ons huis uw thuis te maken en echt iets toe te voegen aan de dagelijkse kwaliteit van uw leven. Dat merkt u niet alleen aan de persoonlijke aandacht voor u als bewoner, maar ook aan de zorg die onze professionele (chef-)kok aan de maaltijden besteedt. Geserveerd in de gemeenschappelijke dinerzaal of in uw eigen appartement, als u dat prettiger vindt.

We organiseren met regelmaat leuke uitjes en recreatieve activiteiten, zowel in een groep als individueel. Een mooi voorbeeld is het (veelal klassieke) huiskamerconcert waarvan u elke week kunt genieten. Vanzelfsprekend stemmen we onze activiteiten zoveel mogelijk af op uw persoonlijke interesses. Het welzijn van de bewoners is namelijk minstens zo belangrijk als een mooie woonomgeving en de dagelijkse zorg. Daarom bieden de welzijnsmedewerkers dagelijks passende activiteiten aan zoals beweegactiviteiten, themaweken, lezingen, (creatieve) workshops en uitjes.

De Sterreschans

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Wilt u meer weten over wonen en welzijn op een van onze woonzorglocaties? Vraagt u dan gerust een brochure aan.

Ja ik ontvang graag een brochure!

Dorien Kuska staat u graag te woord

Relatiemanager

Komt u gerust een keer sfeerproeven tijdens het wekelijkse concert op de locatie van uw interesse. Bel ons om een vrijblijvende afspraak te maken of neem contact met ons op.

Komt u sfeerproeven?