Woonzorglocatie de Magistraat in Rotterdam

Voor verwijzers

Bent u verwijzer en wilt u een cliënt doorverwijzen naar één van onze locaties? Of wilt u in contact komen met ons? Wij streven ernaar om op werkdagen binnen 24 uur te reageren. U kunt ons op kantoordagen bereiken op telefoonnummer: 085-0813213 

Waarom kiest u voor Domus Valuas?

Onze zorgprofessionals

Al onze zorgprofessionals worden continu geschoold om zo de beste zorg aan bewoners en gasten te kunnen bieden. Speciaal hiervoor is de Domus Valuas Academy in het leven geroepen. Er worden workshops gegeven, maar ook zijn er verschillende cursussen te volgen. Niet alleen de zorgprofessionals hebben een belangrijke rol binnen Domus Valuas. Ook de welzijnsmedewerkers, huishoudelijke medewerkers, gastvrouwen en gepassioneerde koks dragen bij aan een liefdevolle en betrokken ondersteuning. Die samenwerking maakt Domus Valuas bijzonder, ook voor mensen met (beginnende) dementie. 

Intensieve samenwerking

Ons zorgteam werkt nauw samen met de hoofdbehandelaar van de bewoner, de huisarts, en wordt bovendien ondersteund door een behandelteam bestaande uit specialist ouderengeneeskunde en psycholoog. Daarnaast wordt samengewerkt met vaste externe behandelaars, zoals fysiotherapeut en ergotherapeut. Zij voeren op regelmatige basis een multidisciplinair overleg (MDO), waarbij ook de bewoner en vertegenwoordiger worden uitgenodigd om zorgvragen en wensen rond de zorg en behandeling te bespreken. Familieleden, mantelzorgers of zaakwaarnemers zijn via het systeem Caren altijd op de hoogte van het welzijn van hun dierbare.

Direct doorverwijzen via Zorgdomein

U kunt uw cliënten ook direct doorverwijzen via Zorgdomein. Domus Valuas is onder ELV (laag en hoog) en het Zorghotel vindbaar in Zorgdomein. Het betreft bijna al onze woonzorglocaties, mits er beschikbaarheid is. Bent u niet aangesloten op Zorgdomein, dan kunt u contact met ons opnemen.

Referentie verzorgende

Wilt u zich aanmelden voor een netwerkbijeenkomst?

Goed en fijn samenwerken doe je het beste als je elkaar kent, vooral van gezicht. Om deze reden organiseren wij regelmatig netwerkbijeenkomsten voor verwijzers. U bent van harte welkom om deze middag te komen beleven samen met andere verwijzers bij particuliere woonzorglocaties van Domus Valuas.

Bekijk hier welke netwerkbijeenkomsten wij binnenkort organiseren:

  • 11 april; Rondetafelgesprekken in de Kapel, Oirschot – Aanmelden

Staat uw locatie hier (nog) niet bij? Schrijf u dan hier in. Zodra wij weer een netwerkbijeenkomst organiseren brengen wij u per mail op de hoogte .

netwerkbijeenkomst domusvaluas

"Met een gerust hart iemand doorverwijzen, dat is wat u wilt als verwijzer. Wij helpen u graag met het doorverwijzen van uw cliënt."

Wat kan Domus Valuas voor u als verwijzer betekenen?

Referentie Verzorgende - Rob

Wij ontzorgen u met de aanvraag:

  • Directe beschikbaarheid van seniorenappartementen op verschillende unieke locaties in Nederland
  • Zorgaanvraag met Wlz-indicatie 4, 5 en 6
  • Herstel en revalidatie in één van onze zorghotels
  • Eerstelijnsverblijf (ELV) – Laag en op sommige locaties hoog complexe zorg
  • Domus Valuas neemt de volledige intake op zich
  • Overleg met onze zorgprofessionals
  • Direct doorverwijzen via Zorgdomein
  • Verwijzen via POINT

Lees ook:

Zorg bij dementie

Mensen met dementie krijgen langzaamaan steeds meer moeite met de dagelijkse dingen in hun leven. Ze raken het overzicht kwijt en dit brengt vaak gevoelens van onbehagen en angst met zich mee. In onze zorgvilla’s geven de huiselijke sfeer, de vaste gezichten en duidelijke routines de bewoners dat veilige gevoel terug. En dat in een prachtige omgeving vol luxe en comfort.

Lees meer over dementiezorg

Exclusieve 24-uurs zorg

In onze zorgvilla’s is dag en nacht een zorgmedewerker aanwezig om u bij te staan. Bijvoorbeeld als u hulp nodig heeft bij het aan- of uitkleden. Ook voor verpleegkundige zorg staan we voor u klaar. Met het persoonlijke zorgoproepsysteem dat u bij zich draagt, kunt u met een eenvoudige druk op de knop een beroep doen op een zorgmedewerker. Welke locatie u ook kiest, u heeft overal de garantie van 24/7 zorg door gekwalificeerde medewerkers

Lees meer over exclusieve 24-uurs zorg

Tijdelijk verblijf met zorg

Heeft uw client tijdelijk zorg met verblijf nodig. Bijvoorbeeld voor herstel na een ziekenhuisopname. Of misschien wilt uw client graag op vakantie, maar heeft zij of hij zorg nodig. Voor tijdelijke zorg kan uw client bij onze vijf zorghotels terecht, maar ook beschikken wij over zorgappartementen bij al onze woonzorglocaties.

Tijdelijk verblijf

Direct contact met de relatiemanagers

“Wij staan altijd open voor een persoonlijke kennismaking. U bent van harte welkom op onze locaties om te ervaren hoe wij liefdevolle zorg bieden.  Bovendien ontzorgen wij de verwijzers graag met het gehele verwijstraject.” 

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Wilt u als verwijzer informatiemateriaal van Domus Valuas aanvragen voor bijvoorbeeld in uw wachtkamer? Wij sturen u dit graag toe.

Communicatiemateriaal aanvragen

Meld u aan voor de verwijzersnieuwsbrief

Het zorglandschap is continue aan het veranderen. Woonzorgorganisatie Domus Valuas staat ook niet stil en maakt op allerlei gebieden groei door, waarvan we u natuurlijk graag op de hoogte houden. Goed en fijn samenwerken doen we immers het beste als we elkaar met enige regelmaat ‘spreken’. Om deze reden sturen wij onze verwijzers eens per twee maanden een nieuwsbrief. Hierin vertellen wij wat er bij onze locatie in uw regio speelt en benoemen we de appartementen die beschikbaar zijn. Uiteraard kunt u zich te allen tijde afmelden voor deze nieuwsbrief.

Woonzorglocatie Mariënhaven