Netwerkbijeenkomst voor verwijzers

Tijdelijk verblijven in één van onze zorgappartementen

In onze zorgappartementen vindt u het beste van twee werelden: goede zorg én het gevoel van thuis. Hier komt u alleen, of samen met uw partner of naaste, helemaal tot rust. Bijvoorbeeld om te herstellen van een behandeling in het ziekenhuis.

Tijdelijk onbezorgd verblijven in een zorgappartement

U kunt ook tijdelijk bij ons verblijven, zodat uw partner of mantelzorger even op adem kan komen. En dat voelt als vakantie, want onze prachtige locaties staan op de mooiste plekken in heel Nederland. Door onze uitgebreide service en gastvrijheid zult u zich al gauw op uw gemak voelen. U geniet elke dag van verse maaltijden die speciaal voor u worden bereid door onze eigen (chef-)kok. De zorgappartementen zijn luxueus ingericht en zijn afgestemd op comfortabele zorg. Voor de zorg zijn er dag en nacht zorgmedewerkers aanwezig. Dat geeft een gerust gevoel.

Tarieven tijdelijk verblijf Domus Valuas

Op onze locaties kunt u tijdelijk verblijven in onze zorghotels of in onze speciaal ingerichte zorgappartementen. De tarieven verschillen per locatie en per type kamer. Het tarief is inclusief ontbijt, lunch en diner en 24-uurs zorg. Fruit, koffie, thee staan de hele dag door voor u klaar. Bij onze tijdelijke zorgappartementen kunt u ook nog eens deelnemen aan verschillende activiteiten samen met de andere bewoners. Bij zorghotels is dit helaas niet mogelijk. Voor het laten wassen van uw kleding kunt u gebruik maken van onze wasservice.

Bevalt uw verblijf zo goed dat u wel zou willen blijven?

Dan kunnen wij voor u kijken of het mogelijk is om permanent bij ons te komen wonen. Uiteraard krijgt u dan ook alle zorg die u nodig heeft.

Woonzorglocatie De Meerlhorst

Bekijk onze woonzorglocaties

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Wilt u reserveren?

Wilt u reserveren in één van onze zorgappartementen of zorghotels of wilt u informatie over de prijzen en beschikbaarheid van de kamers? Bel dan naar 085 – 08 13 289. Hier kunt u ook met al uw vragen terecht.

Direct contact

Liever verblijven in één van onze zorghotels?

In de Doms Valuas zorghotels vindt u het beste van twee werelden: goede zorg én de gastvrije sfeer van een luxe hotel. Hier komt u – alleen of samen met uw partner of naaste – helemaal tot rust.

Alles over onze zorghotels

Heeft u een vraag?

Voor vragen of een afspraak voor een rondleiding bij de locatie van uw keuze kunt u onderstaande aanvraagformulier invullen.

Aanvraagformulier

Ervaring van bewoners en personeel

Lees meer verhalen
Referentie bewoner van Villa Oranjepark

“Hier wordt van een gewone dag, een bijzondere dag gemaakt.”

- Bewoner, Villa Oranjepark
Referentie bewoner van Klein Engelenburg

“Wij genieten enorm hier samen als echtpaar te wonen. De zorg en service is hier heel goed.”

- Bewoner, Landgoed Klein Engelenburg

Medewerkers van Domus Valuas staan u graag te woord

Meer te weten komen over tijdelijk verblijf in onze zorgappartementen