Domus Valuas nieuws

Koetshuys Erica locatiemanager

‘Alle zorg die nodig is, en meer’

In een bomenrijk oud deel van Hilversum, waar negentiende-eeuwse villa’s staan en de straten klimmen en dalen, vind je Koetshuys Erica. In een ver verleden was het onderdeel van villa Erica, bij Hilversummers beter bekend als de openbare bibliotheek. Nu wonen er ouderen met een lichamelijke of geestelijke zorgvraag. Domus Valuas biedt in dit monumentale pand negentien particuliere zorgappartementen aan, voor alleenstaanden, maar ook echtparen zijn welkom.

Lees meer

Lezing: Onbezorgd op vakantie met zorg?

In samenwerking met Senior Vakantieplan (link naar hierheen?) organiseren wij donderdagavond 14 maart in het Koetshuys op Landgoed De Wulperhorst in Zeist een interessan­te lezing over de mogelijkheden om onbezorgd op vakantie te gaan in de zomer van 2024.

Lees meer

Katinka Reuling nieuwe commissaris Domus Valuas

Hierbij kondigen wij de benoeming aan van Katinka Reuling als nieuwe commissaris. Katinka start per 8 januari en volgt daarmee Albert Arp op, die zijn wettelijke termijn als commissaris heeft volbracht.

Lees meer

Jack Jansen nieuwe bestuurder van Domus Valuas

Domus Valuas kondigt de benoeming aan van Jack Jansen als nieuwe bestuurder. Jack start per 8 januari en volgt daarmee Mariska Tichem op, die haar werkzaamheden voor Domus Valuas heeft afgerond. Jack heeft ruime management- en bestuurservaring en een uitgebreide carrière in de zorgsector.

Lees meer
Locatiemanager Het Witte Huis

Stijlvol wonen met zorg, dat is ruimte voor leven bij Domus Valuas

We spraken met een bevlogen locatiemanager om het geheim achter de bijzondere zorgvilla's te ontrafelen. De 31 woonzorglocaties bevinden zich midden in de stad, in de directe omgeving van bossen of een gezellig dorp. Van landhuizen omgeven door groen tot statige stadsvilla’s en residences. Welke locatie u ook bezoekt, overal vindt u luxe, service en goede ouderenzorg.

Lees meer

Locatiemanager Jeroen Verlaat over de Meerlhorst in Heemstede

Met een ruime ervaring als verpleegkundige en manager op zak is Jeroen sinds kort de locatiemanager van zorgvilla De Meerlhorst. Jeroen is al enige jaren de locatiemanager van een andere locatie van Domus Valuas in Amsterdam.

Lees meer