Zorgeloos wonen in hartje Amsterdam

Zoekt u voor uzelf, als echtpaar of een dierbare woonzorg? Domus Valuas heeft beschikbaarheid van luxe één- en tweekamer appartementen vanaf 3.950,- per maand. Aan de Herengracht ligt Het Hendrickszhuys aan de Lauriergracht De Uylenburgh en met uitzicht op het Museumplein vindt u De Vermeer. Hier woont u in uw eigen appartement met de zekerheid van professionele ouderenzorg.

Zorgeloos wonen in hartje Amsterdam

Wonen met zorg in Amsterdam

Domus Valuas biedt meer dan exclusieve zorgappartementen met een fantastische ligging. Het is een nieuw en veilig thuis met woonzorg. Daar zorgen wij voor. U kunt uw woonruimte naar eigen wens inrichten en ook uw huisdier is van harte welkom. De privacy van uw eigen appartement wisselt u af met gezellige sociale contacten in het restaurant, de recreatieruimtes, tuin of bibliotheek.

In Amsterdam biedt Domus Valuas drie woonzorglocaties:

Het Hendrickszhuys aan de Herengracht

In hartje Amsterdam, gelegen aan de rustige herengracht, ligt Het Hendrickszhuys. In het 17e -eeuwse grachtenpand waarin Het Hendrickszhuys zich bevindt, zijn 28 appartementen gerealiseerd met een oppervlakte tussen de 40 en 80 m2. Alle appartementen beschikken over een eigen kitchenette, luxe badkamer en bieden uitzicht op de gracht of tuin. Bij Het Hendrickszhuys hanteren wij een vanafprijs van 4500,- voor de woonservicekosten per maand. De bewoners in Het Hendrickszhuys omringen zich door historie, cultuur en gastronomie. Het aanbod van musea, concerten, galeries en restaurants in de directe omgeving is groot en divers.

De Uylenburgh aan de Lauriergracht

De locatie De Uylenburgh bestaat uit zes aaneengesloten grachtenpanden. Achter de panden ligt een schitterende binnentuin van ruim 600 m2 met zonneterras op het zuiden. De 31 woonzorg-appartementen zijn ruim opgezet, variërend in oppervlakte van 30 m2 tot en met 62 m2, en zijn voorzien van een eigen woonkamer, slaapkamer, badkamer en kitchenette. Bij De Uylenburgh hanteren wij een vanafprijs van 3950,- voor de woonservicekosten per maand. Het gehele complex en de binnentuin zijn volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoefte van ouderen. Daarnaast zijn in het pand mooi verzorgde gemeenschappelijke ruimtes aangelegd. Een locatie die met recht als indrukwekkend mag worden bestempeld; niet alleen door haar geweldige en centrale ligging aan de grachten, maar zeker ook door de warme sfeer die binnen heerst.

De Vermeer aan de rand van het Museumplein

De zorgvilla De Vermeer heeft 16 zorgappartementen, in grootte verschillend tussen de 30m2 tot 50m2. Geheel verzorgd wonen kan op deze toplocatie bij De Vermeer vanaf 5.500 per maand. De prijs hangt onder meer af van de afmetingen van het appartement en de ligging. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor bewoning door echtparen. De Vermeer ligt in het Amsterdamse Museumkwartier en is ontworpen door de beroemde architecten Cuypers en Stuyt. Voorheen was verzorgingshuis De Vermeer het oude Zusterhuis van de Boerhaavekliniek.

Zorg: 24 uur per dag

U kunt bij ons een zorgappartement huren indien u een Wlz zorgindicatie heeft of zicht heeft om dit op korte termijn te ontvangen. Dit vanwege een lichamelijke (somatische) ziekte of vanwege psychogeriatrische problemen (bijvoorbeeld dementie). Ons professionele team van verpleegkundigen en verzorgenden biedt deskundige, maar bovenal menselijke (dementie)zorg. Alles persoonlijk en op maat en 24 uur per dag beschikbaar. Op deze manier bieden we een alternatief voor de reguliere verzorgingshuiszorg en (intensieve) thuiszorg. Lees hier meer over onze visie op zorg.

Uw wensen centraal

Wij proberen van ons huis uw thuis te maken en echt iets toe te voegen aan de dagelijkse kwaliteit van uw leven. Dat merkt u niet alleen aan de persoonlijke aandacht voor u als bewoner, maar ook aan de zorg die onze professionele (chef-)kok aan de maaltijden besteedt. Geserveerd in de gemeenschappelijke dinerzaal of in uw eigen appartement, als u dat prettiger vindt.

We organiseren met regelmaat leuke uitjes en recreatieve activiteiten, zowel in een groep als individueel. Een mooi voorbeeld is het (veelal klassieke) huiskamerconcert waarvan u elke week kunt genieten. Vanzelfsprekend stemmen we onze activiteiten zoveel mogelijk af op uw persoonlijke interesses. Het welzijn van de bewoners is namelijk minstens zo belangrijk als een mooie woonomgeving en de dagelijkse zorg. Daarom bieden de welzijnsmedewerkers dagelijks passende activiteiten aan zoals beweegactiviteiten, themaweken, lezingen, (creatieve) workshops en uitjes.

Het Hendrickszhuys - Amsterdam

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Wilt u meer weten over wonen en welzijn op een van onze woonzorglocaties? Vraagt u dan gerust een brochure aan.

Ja ik ontvang graag een brochure!

Marieke Gitzels staat u graag te woord

Relatiemanager Family Office

Komt u gerust een keer sfeerproeven tijdens het wekelijkse concert op de locatie van uw interesse. Bel ons om een vrijblijvende afspraak te maken of neem contact met ons op.

Komt u sfeerproeven?