Wonen met zorg in Gelderland en Overijssel

Bent u op zoek naar een kleinschalige zorgvilla of zorgresidentie met woonzorg in Gelderland of Overijssel voor uzelf of een dierbare? Maak kennis met Domus Valuas en haar locaties gespecialiseerd in dementiezorg Huis ter Weegen en Huis Welgelegen in Warnsveld. Daarnaast bieden wij ook particuliere zorgappartementen op onze locaties Klein Engelenburg in Brummen, De Sterreschans in Nijmegen.

Zorgeloos wonen in Gelderland

Wonen met zorg in Gelderland

Domus Valuas biedt exclusieve zorgappartementen met een fantastische ligging en woonzorg op niveau. Het is een goed en veilig thuis. Daar zorgen wij voor. U kunt niet alleen uw woonruimte naar eigen wens inrichten, maar ook uw huisdier is van harte welkom. De privacy van uw eigen appartement wisselt u af met gezellige sociale contacten in het restaurant, de recreatieruimtes, tuin of bijvoorbeeld in de prachtige bibliotheek.

In Gelderland kunt u terecht bij de volgende woonzorglocaties:

Zorg: 24 uur per dag

U kunt bij ons een zorgappartement huren indien u een Wlz zorgindicatie heeft. Ons professionele team van verpleegkundigen en verzorgenden biedt deskundige, maar bovenal menselijke (dementie)zorg. Alles persoonlijk en op maat en 24 uur per dag beschikbaar. Op deze manier bieden we een alternatief voor de reguliere verzorgingshuiszorg en (intensieve) thuiszorg. Lees hier meer over onze visie op zorg.

Uw wensen centraal

Wij proberen van ons huis uw thuis te maken en echt iets toe te voegen aan de dagelijkse kwaliteit van uw leven. Dat merkt u niet alleen aan de persoonlijke aandacht voor u als bewoner, maar ook aan de zorg die onze professionele (chef-)kok aan de maaltijden besteedt. Geserveerd in de gemeenschappelijke dinerzaal of in uw eigen appartement, als u dat prettiger vindt.

We organiseren met regelmaat leuke uitjes en recreatieve activiteiten, zowel in een groep als individueel. Een mooi voorbeeld is het (veelal klassieke) huiskamerconcert waarvan u elke week kunt genieten. Vanzelfsprekend stemmen we onze activiteiten zoveel mogelijk af op uw persoonlijke interesses. Het welzijn van de bewoners is namelijk minstens zo belangrijk als een mooie woonomgeving en de dagelijkse zorg. Daarom bieden de welzijnsmedewerkers dagelijks passende activiteiten aan zoals beweegactiviteiten, themaweken, lezingen, (creatieve) workshops en uitjes.

 

Huis ter Weegen

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Wilt u meer weten over wonen en welzijn op een van onze woonzorglocaties? Vraagt u dan gerust een brochure aan.

Ja ik ontvang graag een brochure!

Dorien Kuska staat u graag te woord

Relatiemanager

Komt u gerust een keer sfeerproeven tijdens het wekelijkse concert op de locatie van uw interesse. Bel ons om een vrijblijvende afspraak te maken of neem contact met ons op.

Komt u sfeerproeven?