Woonzorglocatie Mariënhaven

Warmond

Mariënhaven

Groene omgeving

Zeer ruime appartementen

Verse maaltijden

Persoonlijk woonadvies (Tel. 071-3101400)

Vanaf 3.750,- (Wonen, service en welzijn)

Mariënhaven

Monseigneur Aengenentlaan 1, 2361 GB Warmond
T +31(0)71-3101400

Ligging

Het voormalig klooster in het schilderachtige Warmond, een charmant dorp in de provincie Zuid-Holland, is sinds september 2022 een zorgvilla met 37 appartementen. De kamers zijn van moderne gemakken voorzien, maar ook oude details van het klooster zijn bewaard gebleven. Appartementen in Mariënhaven zijn tussen de 40 m2 en 65 m2.Geheel verzorgd wonen kan bij Mariënhaven vanaf 3.750per maand. De prijs hangt onder meer af van de afmetingen van het appartement en de ligging. Meerdere appartementen zijn geschikt voor echtparen.

De zorgvilla is gunstig gelegen en biedt haar bewoners een rustige en idyllische omgeving om van het leven te genieten. De villa is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto, waarbij er op eigen terrein nabij de villa genoeg parkeergelegenheid is. Gelegen in een betoverende omgeving met weelderige bossen en pittoreske meren, kunnen bewoners genieten van ontspannende wandelingen en de rustgevende natuur.

Indeling

Verzorgingshuis Mariënhaven is ruim van opzet en bestaat uit 30 ruime zorgstudio’s voor permanente bewoning, verdeeld over drie woonlagen. Daarnaast zijn er 7 stijlvol, ingerichte zorghotelkamers voor tijdelijk verblijf. De appartementen zijn goed toegankelijk middels liften. Alle zorgappartementen bestaan uit een woonkamer, slaapkamer, een eigen luxe badkamer met douche, toilet en wastafel.

De zorgstudio’s kunnen naar eigen wens ingericht worden met persoonlijk meubilair. Voor echtparen zijn er ook voldoende mogelijkheden. Alle studio’s en zorghotelkamers zijn aangesloten op een personenalarmeringssysteem waardoor te allen tijde hulp gevraagd kan worden aan het zorgteam. Mariënhaven beschikt op de begane grond over een ruime gemeenschappelijke salon, eetkamer met open keuken, een lounge en bibliotheek. Aangrenzend een groot terras waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten en bezoek kunnen ontvangen. Daarnaast zijn er nabijgelegen winkeltjes te vinden en zijn er voldoende mogelijkheden om een heerlijke wandeling te maken. Mariënhaven is volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen.

Joke van Beelen, Locatiemanager van Mariënhaven in Warmond

Kwaliteit van zorg en welzijn vinden wij erg belangrijk in Mariënhaven. Samen met alle collega’s maken wij er elke dag een warme, gezellige en liefdevolle dag van voor onze bewoners en gasten. Mocht u belangstelling of vragen hebben dan nodig ik u van harte uit voor een kennismaking en rondleiding. Neem contact op met mij of het team via +31(0)71-3101400  of vul het contactformulier in onderaan deze pagina. Graag tot ziens in Warmond!

Lees ook:

Kosten en financiering

Wij bieden een full servicepakket voor wonen en welzijn aan, waarbij comfort en topkwaliteit de norm zijn. Hiervoor rekenen wij een vast maandtarief, bestaande uit een component ‘wonen’ en een component ‘welzijn’. Lees verder voor de opbouw van de maandelijkse kosten voor wonen (huur en woonservice) en welzijn. En meer informatie over de financiering van de zorg, veelal gefinancierd vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz).

Meer over kosten en financiering

Service en welzijn

Domus Valuas biedt door heel Nederland appartementen met zorg. U kunt 24 uur per dag rekenen op de aanwezigheid van zorg. Wij geven persoonlijke zorg en alleen wat niet meer lukt, nemen we over. Onze smaakvol ingerichte zorgvilla’s, op prachtige locaties, ademen een huiselijke sfeer met ruimte voor ieders wensen. Daar hoort goed en vers eten en drinken bij, bereid door onze (chef)kok. En een activiteitenaanbod wat aansluit op uw wensen.

Meer over service en welzijn

Zorg

Ouderen die een mooie woonplek zoeken en zorg nodig hebben, kiezen voor Domus Valuas. Wij bieden een nieuw thuis. Naast fijn wonen en activiteiten, bieden we hoogwaardige zorg en begeleiding voor mensen met geheugenproblematiek, een lichamelijke zorgvraag of een combinatie van die twee. Aan elke locatie is een behandelteam verbonden.

Meer over zorg

Tijdelijke zorg nodig in ons zorghotel?

Voor tijdelijke zorg kunt u terecht bij ons zorghotel Mariënhaven. In onze zorghotel Mariënhaven krijgt u goede zorg én ervaart u de gastvrijheid en luxe van een hotel. Dat maakt een zorghotel tot de ideale plek om ontspannen te herstellen van een operatie. Of om tijdelijk te verblijven zodat uw partner of mantelzorger even tot rust kan komen. Daarnaast kunt u in onze zorghotel ook heerlijk vakantie vieren terwijl u de zorg krijgt die u nodig heeft.

 

 

Residence Haganum

Ervaring van bewoners en personeel

Lees meer verhalen
Referentie huismeester

“Ik ben blij dat ik een bijdrage kan leveren aan het soepel laten verlopen van de dagelijkse gang van zaken. Het is fijn om te weten dat mijn werk van waarde is voor onze bewoners en medewerkers”

- Huismeester, Landgoed Klein Engelenburg
referentie Fysiotherapeut

“Ik ben fysiotherapeut, maar de bewoners vinden het ook leuk als ik even op de piano speel. Bij Domus Valuas doen we net dat stapje extra.”

- Fysiotherapeut

Mariënhaven op de kaart

Brummen

Landgoed Klein Engelenburg

Het Hendrickszhuys - Amsterdam

Amsterdam

Het Hendrickszhuys

Amsterdam

De Uylenburgh

Residence Haganum

Vught

Villa le Monde

Haarlem

Hildebrand

Woonzorglocatie Magistraat

Rotterdam

De Magistraat

De Sterreschans woonzorglocatie

Nijmegen

De Sterreschans

Huis ter Weegen

Warnsveld

Huis ter Weegen

Koetshuys Erica

Hilversum

Koetshuys Erica

Vila Walgaerde tuin

Hilversum

Villa Walgaerde

Woonzorglocatie Mariënhaven

Warmond

Mariënhaven

Woonzorglocatie de Wulperhorst

Zeist

Landgoed de Wulperhorst

Baarn

Holland

Benvenuta

Hilversum

Benvenuta

Wonen met zorg in Gouda

Gouda

Het Sint Jozefpaviljoen

Villa Molenenk zorgvilla

Deventer

Villa Molenenk

Villa Oranjepark in Oegsgeest

Oegstgeest

Villa Oranjepark

Woonzorglocatie De Meerlhorst

Heemstede

De Meerlhorst

Woonzorglocatie Huis ter Weegen

Warnsveld

Huis Welgelegen

De Lindeborg in Utrecht

Utrecht

De Lindeborg

Woonzorglocatie Den Bosch

's-Hertogenbosch

De Boschstede

Woonzorglocatie Boarnsterhim State

Oegstgeest

Het Witte Huis

Woonzorglocatie De Vermeer

Amsterdam

De Vermeer

Woonzorglocatie Boarnsterhim State

Aldeboarn

Boarnsterhim State

Woonzorglocatie Slingerbosch

Huizen

Slingerbosch

Woonzorglocatie Villa Pavia

Oirschot

Landgoed Groot Bijstervelt

Zwolle

Residence Coestraete

Residence Haganum

Den Haag

Residence Haganum

Woonzorglocatie Villa Pavia

Zeist

Villa Pavia

Woonzorglocatie de Wulperhorst

Zeist

Zorghotel de Wulperhorst – Het Koetshuis

Woonzorglocatie Villa Pavia

Oirschot

Zorghotel Groot Bijstervelt – Het koetshuis

Residence Haganum

Den Haag

Zorghotel Residence Haganum

Woonzorglocatie Boarnsterhim State

Aldeboarn

Zorghotel Boarnsterhim State

Woonzorglocatie Mariënhaven

Warmond

Zorghotel Mariënhaven

Woonzorglocatie Huis ter Weegen

Warnsveld

Zorghotel Huis Welgelegen

Huis ter Weegen

Warnsveld

Zorghotel Huis ter Weegen

Zwolle

Zorghotel Residence Coestraete

Prijsindicatie Tijdelijk Verblijf

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag hier niet bij? Bekijk hier de meest gestelde vragen

Hoe vaak zijn er maaltijden?

Driemaal per dag zijn er maaltijden, waarbij de (chef-)kok elke dag verse uitgebalanceerde maaltijden voor u kookt waarbij we rekening houden met dieetwensen. Dit betreft: het ontbijt, de lunch en het diner. Het diner bestaat uit driegangen. Daarnaast kunt u de hele dag door koffie en thee drinken en zorgen we gedurende de dag voor lekkernijen en fruit.

 

Kan ik ook terecht voor tijdelijke zorg?

Ja, op veel van onze woonzorglocaties zijn zorghotelappartementen aanwezig. Ook beschikken wij over een aantal special ingerichte zorghotels. Deze zijn uitermate geschikt voor tijdelijke zorg. Bijvoorbeeld om te herstellen na een operatie of om er even tussenuit te zijn met de garantie van 24-uurszorg. U kunt een zorghotel brochure aanvragen of hier verder lezen over de mogelijkheden voor tijdelijke zorg/zorghotels bij Domus Valuas.

Kan ik hier met mijn partner samen wonen?

Ja, dit is veelal mogelijk. De meeste van onze woonzorglocaties bieden ruime (twee- of meerkamer) appartementen. Bij ons dient één van de twee bewoners, bij samenwonen, over een zorgindicatie te beschikken. Na overlijden bieden wij de mogelijkheid om in het appartement te blijven wonen, ook als er geen zorgindicatie is.

Lees hier meer informatie over samenwonen met uw partner. Wilt u weten of er op uw voorkeurslocatie momenteel een geschikt echtpaarappartementen beschikbaar is? Belt u dan gerust met 085-0813213 of stuur ons een e-mail wonenbij@domusvaluas.nl

Esther Limpens staat u graag te woord

Relatiemanager

Kunnen wij u helpen?

Direct contact met de locatie
Tel. 071-3101400 (10:00 en 16:00 uur)

Meer te weten komen over Mariënhaven