Residence Haganum

Den Haag

Residence Haganum

Stadslocatie

Zonnige binnentuin

Persoonlijke aandacht en kleinschalig wonen

Persoonlijk woonadvies (Tel. 085-0813213)

Vanaf 4.500,- (Wonen, service en welzijn)

Residence Haganum

Tasmanstraat 188-1, 2518 VT Den Haag
T +31(0)70-3184900

Ligging

Residence Haganum is een kleinschalige stadslocatie met 28 kamers voor permanente bewoning en tijdelijk verblijf. De zorgappartementen in Residence Haganum zijn allemaal tussen de 35m2 en 60m2. Geheel verzorgd wonen kan bij Residence Haganum vanaf 4.500 per maand. De prijs hangt onder meer af van de afmetingen van het appartement en de ligging. Er zijn meerdere appartementen beschikbaar voor bewoning door een echtpaar. 

Residence Haganum heeft een stadse ligging, nabij winkelstraten en de Zeeheldenbuurt in het centrum van Den Haag. Het Vredespaleis en ook Scheveningen is niet ver weg. Residence Haganum is met het openbaar vervoer goed te bereiken, diverse tramlijnen stoppen in de buurt. Ook per auto is de locatie goed bereikbaar. Het is betaald parkeren in de omgeving.

Indeling

Residence Haganum is gevestigd in een karakteristiek pand. Deze stijlvolle stadsvilla staat in het centrum van Den Haag en biedt naast de 28 appartementen een heerlijke stadstuin en meerdere gemeenschappelijke ruimtes. Er is een sfeervol restaurant met uitzicht op de tuin, waar het dagelijks genieten is van een heerlijk ontbijt, uitgebreide lunch en vers bereid diner. In de gemeenschappelijke ruimte met bibliotheek, televisie en een haardvuur is de mogelijkheid om rustig te lezen of praten. De bloemrijke stadstuin biedt diverse plekjes om alleen of in gezelschap in de buitenlucht en in de zomer te genieten. Daarnaast is er een beautysalon en fysiotherapieruimte aanwezig. Alles is volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen.

Lees ook:

Kosten en financiering

Wij bieden een full servicepakket voor wonen en welzijn aan, waarbij comfort en topkwaliteit de norm zijn. Hiervoor rekenen wij een vast maandtarief, bestaande uit een component ‘wonen’ en een component ‘welzijn’. Lees verder voor de opbouw van de maandelijkse kosten voor wonen (huur en woonservice) en welzijn. En meer informatie over de financiering van de zorg, veelal gefinancierd vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz).

Meer over kosten en financiering

Service en welzijn

Domus Valuas biedt door heel Nederland appartementen met zorg. U kunt 24 uur per dag rekenen op de aanwezigheid van zorg. Wij geven persoonlijke zorg en alleen wat niet meer lukt, nemen we over. Onze smaakvol ingerichte zorgvilla’s, op prachtige locaties, ademen een huiselijke sfeer met ruimte voor ieders wensen. Daar hoort goed en vers eten en drinken bij, bereid door onze (chef)kok. En een activiteitenaanbod wat aansluit op uw wensen.

Meer over service en welzijn

Zorg

Ouderen die een mooie woonplek zoeken en zorg nodig hebben, kiezen voor Domus Valuas. Wij bieden een nieuw thuis. Naast fijn wonen en activiteiten, bieden we hoogwaardige zorg en begeleiding voor mensen met geheugenproblematiek, een lichamelijke zorgvraag of een combinatie van die twee. Aan elke locatie is een behandelteam verbonden.

Meer over zorg

Tijdelijke zorg nodig in ons zorghotel?

Voor tijdelijke zorg kunt u terecht bij ons zorghotel Residence Haganum. In onze zorghotel Residence Haganum krijgt u goede zorg én ervaart u de gastvrijheid en luxe van een hotel. Dat maakt een zorghotel tot de ideale plek om ontspannen te herstellen van een operatie. Of om tijdelijk te verblijven zodat uw partner of mantelzorger even tot rust kan komen. Daarnaast kunt u in onze zorghotel ook heerlijk vakantie vieren terwijl u de zorg krijgt die u nodig heeft.

Residence Haganum

Ervaring van bewoners en medewerkers

Lees meer verhalen
Referentie Nicole

“In mijn functie als zorgcoördinator kan ik alles kwijt. We hebben een luisterend oor voor elkaar. We zijn hier net een grote familie, dat voelt fijn.”

- Zorgcoördinator, Villa Walgaerde
Referentie verzorgkundige

“Ik vind het fijn er te kunnen zijn voor de bewoners. We hechten waarden aan liefdevolle zorg. We maken plezier met elkaar en hebben het gezellig. ”

- Verzorgende, De Magistraat

Residence Haganum op de kaart

Woonzorglocatie Den Bosch

's-Hertogenbosch

De Boschstede

Villa Oranjepark in Oegsgeest

Oegstgeest

Villa Oranjepark

Amsterdam

De Uylenburgh

Woonzorglocatie Villa Pavia

Oirschot

Zorghotel Groot Bijstervelt – Het koetshuis

Woonzorglocatie Slingerbosch

Huizen

Slingerbosch

Woonzorglocatie Huis ter Weegen

Warnsveld

Huis Welgelegen

Koetshuys Erica

Hilversum

Koetshuys Erica

Woonzorglocatie De Meerlhorst

Heemstede

De Meerlhorst

Woonzorglocatie Huis ter Weegen

Warnsveld

Zorghotel Huis Welgelegen

Residence Haganum

Vught

Villa le Monde

Huis ter Weegen

Warnsveld

Zorghotel Huis ter Weegen

Woonzorglocatie Boarnsterhim State

Aldeboarn

Boarnsterhim State

Residence Haganum

Den Haag

Zorghotel Residence Haganum

Vila Walgaerde tuin

Hilversum

Villa Walgaerde

Woonzorglocatie De Vermeer

Amsterdam

De Vermeer

Woonzorglocatie Boarnsterhim State

Oegstgeest

Het Witte Huis

Haarlem

Hildebrand

Woonzorglocatie Villa Pavia

Oirschot

Landgoed Groot Bijstervelt

Woonzorglocatie Boarnsterhim State

Aldeboarn

Zorghotel Boarnsterhim State

Residence Coestraete

Zwolle

Residence Coestraete

Residence Haganum

Den Haag

Residence Haganum

Woonzorglocatie Villa Pavia

Zeist

Villa Pavia

Woonzorglocatie Mariënhaven

Warmond

Mariënhaven

Woonzorglocatie de Wulperhorst

Zeist

Landgoed de Wulperhorst

Residence Coestraete

Zwolle

Zorghotel Residence Coestraete

Baarn

Holland

Woonzorglocatie Magistraat

Rotterdam

De Magistraat

Brummen

Landgoed Klein Engelenburg

Benvenuta

Hilversum

Benvenuta

Woonzorglocatie Mariënhaven

Warmond

Zorghotel Mariënhaven

De Lindeborg in Utrecht

Utrecht

De Lindeborg

Wonen met zorg in Gouda

Gouda

Het Sint Jozefpaviljoen

Woonzorglocatie de Wulperhorst

Zeist

Zorghotel de Wulperhorst – Het Koetshuis

De Sterreschans woonzorglocatie

Nijmegen

De Sterreschans

Villa Molenenk zorgvilla

Deventer

Villa Molenenk

Het Hendrickszhuys - Amsterdam

Amsterdam

Het Hendrickszhuys

Huis ter Weegen

Warnsveld

Huis ter Weegen

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag hier niet bij?
Bekijk hier de meest gestelde vragen

Bieden jullie zorg voor mensen met dementie?

Ja, wij bieden op alle locaties opvang en activiteiten voor ouderen met dementie. Onze locaties zijn vanwege de opzet zeer geschikt voor ouderen die moeite hebben om de regie over hun dagelijkse leven te handhaven. Sommige van deze locaties zijn zeer kleinschalig; zij bieden ruimte aan niet meer dan 28 bewoners. Lees hier meer over dementiezorg. Andere locaties van Domus Valuas bieden meer appartementen, maar bieden speciaal voor mensen met cognitieve problematiek ruimte om te wonen en leven.

Is er een wachtlijst?

Dat verschilt per locatie en per periode. Indien het niet mogelijk is om direct te verhuizen naar de locatie van uw keuze, dan komt u op een ‘wachtlijst’ te staan. Zodra een appartement beschikbaar komt, nemen wij contact met u op.
Wanneer er urgentie is om te gaan wonen met zorg, kunt u overwegen om tijdelijk te verblijven bij een van onze andere locaties.

Kan ik hier met mijn partner samen wonen?

Ja, dit is veelal mogelijk. De meeste van onze woonzorglocaties bieden ruime (twee- of meerkamer) appartementen. Bij ons dient één van de twee bewoners, bij samenwonen, over een zorgindicatie te beschikken. Na overlijden bieden wij de mogelijkheid om in het appartement te blijven wonen, ook als er geen zorgindicatie is.

Lees hier meer informatie over samenwonen met uw partner. Wilt u weten of er op uw voorkeurslocatie momenteel een geschikt echtpaarappartementen beschikbaar is? Belt u dan gerust met 085-0813213 of stuur ons een e-mail wonenbij@domusvaluas.nl

John Kitzen staat u graag te woord

Woon- en Zorgadviseur

Kunnen wij u helpen?

Voor al uw vragen over wonen bij Domus Valuas
Tel. 085-0813213

Direct contact met de locatie
Tel. 070-3184900 (10:00 en 16:00 uur)

Meer te weten komen over Residence Haganum