Domus Valuas zorghotels

Zorghotels

In onze zorghotels krijgt u goede zorg én ervaart u de gastvrijheid en luxe van een hotel. Dat maakt een zorghotel tot de ideale plek om ontspannen te herstellen van een operatie. Of om tijdelijk te verblijven zodat uw partner of mantelzorger even tot rust kan komen. Daarnaast kunt u in onze zorghotels ook heerlijk vakantie vieren terwijl u de zorg krijgt die u nodig heeft.

Verblijven in één van onze zorghotels

Wat is een zorghotel?

In onze zorghotels kunt u in een luxe hotelsetting herstellen en/of tot rust komen. Er zijn verschillende type kamers. U heeft in ieder geval een stijlvol ingerichte kamer en er zijn dag en nacht zorgmedewerkers aanwezig om u de zorg te geven die u nodig heeft. Onze zorghotels zijn gevestigd in een landelijke omgeving of in een groen stadskwartier. Ideale locaties voor een comfortabel, tijdelijk zorgverblijf waar alles draait om service en gastvrijheid.

Herstellen na een operatie of ingreep

Heeft u na een operatie of ingreep hulp of zorg nodig? Wilt u in alle rust weer op kracht komen voordat u naar huis gaat? Dan bent u van harte welkom in een van onze zorghotels. Hier doen we er alles aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken zodat u goed kunt herstellen. In een ontspannen hotelsfeer geniet u van rust, ruimte, lekker eten en goede zorg totdat u weer helemaal uitgerust naar huis gaat.

Vakantie met zorg

Op vakantie gaan én de zorg krijgen die u nodig heeft: in onze zorghotels kan het! Logeert u graag in een natuurlijke omgeving of houdt u juist van de reuring van de stad? Er is altijd een zorghotel op een plek van uw voorkeur. Door de luxe kamers, de gastvrijheid van onze medewerkers en de unieke locatie voelt een verblijf in een zorghotel écht als vakantie. Voor uzelf, maar ook voor uw partner of mantelzorger die even niet hoeft te zorgen. Lees meer over deze vakanties in eigen land.

Bewoner

De zorg thuis tijdelijk overnemen

Iemand thuis verzorgen kan intensief zijn. Dan is het fijn als die zorg soms tijdelijk overgenomen kan worden door professionele zorgmedewerkers. In ons zorghotel combineren we het ‘ontzorgen’ van uw partner of mantelzorger met een luxe verblijf in een hotel dat van alle gemakken is voorzien. Terwijl u in een prachtige omgeving geniet van onze aandacht en zorg, kunnen uw naasten even op adem komen.

Vergoeding

Kunt u om medische redenen tijdelijk niet thuis wonen? Dan kan uw huisarts een indicatie afgeven voor tijdelijk verblijf in een zorginstelling of zorghotel. Dit heet eerstelijns verblijf. Omdat een eerstelijns verblijf in het basispakket van de zorgverzekeringswet opgenomen is, worden de zorgkosten meestal voor 75% vergoed. Dit is wel per zorgverzekeraar verschillend. We raden u aan om hierover contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Extra services

Voor het laten wassen van uw kleding kunt u gebruik maken van onze wasservice. De kosten hiervoor bedragen voor één persoon 35,- en voor twee personen 50,- per week. Dit bedrag kan per locatie verschillen.

Referentie Servicemedewerker

Bekijk onze zorghotels

Goed om te weten:

Reserveren in een zorghotel

Wilt u reserveren in een van onze zorghotels of wilt u informatie over de prijzen en beschikbaarheid van de kamers? Bel dan naar 085 – 08 13 289 of vul het aanvraagformulier in.

Aanvraag tijdelijk verblijf in onze zorghotels

Vergoeding kosten door uw zorgverzekeraar

Het is mogelijk dat een deel van uw verblijf in ons zorghotel vergoed wordt door uw zorgverzekeraar vanuit uw aanvullende verzekering. Wij raden u aan om hiervoor contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Tarieven

De tarieven verschillen per zorghotel en per type kamer. Het tarief is inclusief ontbijt, lunch en diner en 24-uurs zorg. Fruit, koffie, thee staan de hele dag door voor u klaar. Wilt u informatie over de prijzen en beschikbaarheid van de kamers? Informeer dit dan bij de desbetreffende zorghotels.

Direct contact locaties

Wat zeggen bewoners over Domus Valuas:

Lees meer verhalen

“Bij Domus Valuas woon ik met comfort en luxe zoals ik gewend ben.”

- Bewoner, Residence Haganum

“"Ik voel me vertrouwd, ik heb het hier uitstekend."”

- Bewoner, Groot Bijstervelt

Meer weten over de zorghotels van Domus Valuas?