Werken bij Domus Valuas

Of je nu een ervaren zorgverlener bent op zoek naar een nieuwe uitdaging, een pas afgestudeerde die de eerste stappen in de zorg wil zetten, of gewoon nieuwsgierig bent naar de vacatures in deze sector, je bent op de juiste plek. Je vindt hier een overzicht van diverse zorggerelateerde banen bij Domus Valuas, variërend van verpleging en welzijnsmedewerker tot administratieve en ondersteunende functies. Ontdek de kansen die Domus Valuas jou te bieden heeft.

Waar ligt je interesse?

werken in de ouderenzorg Hilversum

Zorg en Ondersteuning

Plezier hebben, elke dag het verschil maken en warme en liefdevolle zorg geven. Van verpleging en medische specialisten tot ondersteunend personeel en managementrollen, Domus Valuas verwelkomt diversiteit en toewijding. Bekijk hier alle vacatures.

Bekijk vacatures
Werken in de ouderenzorg

Staf & Management

Of je nu een carrière wilt starten in administratie, HR, managementondersteuning, of een andere ondersteunende rol, we bieden verschillende vacatures op gebied van staf en ondersteuning. Ontdek welke vacatures beschikbaar zijn in deze dynamische en veelzijdige sector.

Bekijk vacatures
leren en werken bij Domus Valuas

Leren & werken

Bij Domus Valuas krijg je de mogelijkheid om wat je leert direct toe te passen in de praktijk. Op een fijne werkplek in een hecht team waarin wij jou goed begeleiden en waarin jij kunt leren van jouw collega’s.

Bekijk vacatures op Stagemarkt

Kom op de koffie bij onze recruiters

Wil je meer informatie over een vacature of heb je vragen over werken bij Domus Valuas? Stel ze gerust aan onze recruiters.

Plan hier jouw digitale koffiemomentje in:


Waarom werken bij Domus Valuas?

Bij Domus Valuas werk je in een hecht team waarin ieder zijn of haar eigen expertise heeft. Samen zorgen jullie ervoor dat het onze bewoners aan werkelijk niets ontbreekt. Omdat onze locaties kleinschalig van opzet zijn, bouw je snel een band op met de bewoners en je collega’s. Die unieke vertrouwensband zorgt ervoor dat wij liefdevolle zorg bieden, waarbij het welbevinden van onze bewoners centraal staat. Wij verwelkomen iedereen die nieuwsgierig is, goed kan samenwerken, gastvrij en open is en van elke dag een bijzondere dag wil maken. Domus Valuas biedt een uitstekend salaris (conform CAO VVT) en alle ruimte voor ontwikkeling en ontplooiing via de Domus Valuas Academy.

Mogelijkheden bij Domus Valuas

Referentie Verzorgenden

Wil jij graag stage lopen bij Domus Valuas?

Als stagiaire word je via de beroep opleidende leerweg (BOL) opgeleid tot Verzorgende IG, Verpleegkundige, Welzijnsmedewerker etc. Je brengt alles wat je leert direct in de praktijk op één van onze mooie locaties. Bij alles wat we doen staan onze bewoners centraal.

Lees meer over stage lopen
Referentie gastvrouw

Vakinhoudelijk trainingen voor het zorgpersoneel

Het zorgpersoneel moet bevoegd en bekwaam blijven. Elke drie jaar worden al onze zorgmedewerkers geschoold en getoetst op voorbehouden en risicovolle handelingen. Deze scholing is geheel kosteloos en je volgt de trainingen onder werktijd.

Lees meer over Domus Valuas Academy
WERKENBIJ

Ben je op zoek naar zinvol vrijwilligerswerk?

Lees hieronder het verhaal van onze vrijwilligers Ina van Gent & Marina Bernards. Zij zijn immers, geheel belangeloos en vanuit een warm hart, een belangrijke spil in het welzijn van de bewoners van Slingerbosch. Wil je ook vrijwilliger worden bij Domus Valuas? Bekijk dan de actuele vacatures of meld je direct aan met onderstaande aanmeldformulier. Onze locaties zoeken met regelmaat vrijwilligers.

Lees hun verhaal

Recruiters en praktijkopleider

Marianne Horst

Senior Corporate Recruiter Domus Valuas

Regio
Noord- en Zuid-Holland
Telefoonnummer
+31(0)6 28 370 927

Shanise de Jongh

Corporate Recruiter Domus Valuas

Regio
Overige provincies
Telefoonnummer
+31(0)6 29 643 262

Ontmoet jouw toekomstige collega's

Lees meer verhalen
referentie Fysiotherapeut

“Ik ben fysiotherapeut, maar de bewoners vinden het ook leuk als ik even op de piano speel. Bij Domus Valuas doen we net dat stapje extra.”

- Fysiotherapeut

“Ik kan mijn creativiteit kwijt in het menu voor de bewoners.”

- Chefkok, Het Hendrickszhuys
Referentie Leerling VPK- Indy

“Voor mij als leerling VPK is Domus Valuas een fijne plek. Er is ruimte te leren en je hebt veel contact met de bewoners en collega’s.”

- Leerling VPK, Landgoed Klein Engelenburg

Sollicitatieprocedure

Stap 1
Leuke vacature gezien? Solliciteren via de website of telefonisch
Stap 2
Telefonisch gesprek of Kopje koffie met recruiter
Stap 3
Samen kijken naar jouw kansen binnen Domus Valuas
Stap 4
Mogelijkheid tot sfeer proeven op locatie
Stap 5
Contract tekenen & Welkom!

Volg ons via de volgende kanalen en blijf op de hoogte van alles omtrent werken bij Domus Valuas

Job alert

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Maak dan een job alert aan. U ontvangt automatisch een mail zodra er een nieuwe vacature is.

Job alert