exclusief wonen met zorg in Hilversum

Wonen met zorg in Hilversum

Bent u op zoek naar een sfeervolle zorgvilla in het gezellige Hilversum voor uzelf of een dierbare? Maak kennis met Domus Valuas en haar woonzorg locaties in Hilversum: Benvenuta, Koetshuys Erica en Villa Walgaerde. Niet alleen woont u hier in uw eigen appartement vanaf 3950,- per maand, maar ook heeft u de zekerheid van professionele ouderenzorg. Niet alleen woont u hier in uw eigen appartement, maar ook heeft u de zekerheid van professionele ouderenzorg. Daarnaast hebben deze exclusieve zorgappartementen een fantastische ligging.

Zorgeloos wonen in Hilversum

Wonen met zorg in Hilversum

Domus Valuas biedt meer dan exclusieve zorgappartementen met een fantastische ligging. Het is een nieuw thuis, maar wel zoals u gewend bent. Daar zorgen wij voor. U kunt niet alleen uw woonruimte naar eigen wens inrichten, maar ook uw huisdier is van harte welkom. De privacy van uw eigen appartement wisselt u af met gezellige sociale contacten in het restaurant, de recreatieruimtes, tuin, maar ook in onze prachtige bibliotheek.

In Hilversum biedt Domus Valuas drie locaties om te wonen met zorg:

Zorg: 24 uur per dag

U kunt bij ons een zorgappartement huren indien u een Wlz zorgindicatie heeft. Ons professionele team van verpleegkundigen en verzorgenden biedt deskundige, maar bovenal menselijke (dementie)zorg. Alles persoonlijk en op maat en 24 uur per dag beschikbaar. Op deze manier bieden we een alternatief voor de reguliere verzorgingshuiszorg en (intensieve) thuiszorg. Lees hier meer over onze visie op zorg.

Uw wensen centraal

Wij proberen van ons huis uw thuis te maken en echt iets toe te voegen aan de dagelijkse kwaliteit van uw leven. Dat merkt u niet alleen aan de persoonlijke aandacht voor u als bewoner, maar ook aan de zorg die onze professionele (chef-)kok aan de maaltijden besteedt. Geserveerd in de gemeenschappelijke dinerzaal of in uw eigen appartement, als u dat prettiger vindt.

We organiseren met regelmaat leuke uitjes en recreatieve activiteiten, zowel in een groep als individueel. Een mooi voorbeeld is het (veelal klassieke) huiskamerconcert waarvan u elke week kunt genieten. Vanzelfsprekend stemmen we onze activiteiten zoveel mogelijk af op uw persoonlijke interesses. Het welzijn van de bewoners is namelijk minstens zo belangrijk als een mooie woonomgeving en de dagelijkse zorg. Daarom bieden de welzijnsmedewerkers dagelijks passende activiteiten aan zoals beweegactiviteiten, themaweken, lezingen, (creatieve) workshops en uitjes.

Koetshuys Erica

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Wilt u meer weten over wonen en welzijn op een van onze woonzorglocaties? Vraagt u dan gerust een brochure aan.

Ja ik ontvang graag een brochure!

Marieke Gitzels staat u graag te woord

Relatiemanager Family Office

Komt u gerust een keer sfeerproeven tijdens het wekelijkse concert op de locatie van uw interesse. Bel ons om een vrijblijvende afspraak te maken of neem contact met ons op.

Komt u sfeerproeven?