Luxe verzorgingshuis

Tijdelijk verblijf

Soms heeft u tijdelijk zorg met verblijf nodig. Bijvoorbeeld voor herstel na een ziekenhuisopname. Of misschien wilt u graag op vakantie, maar heeft u zorg nodig.

Er zijn bij Domus Valuas twee mogelijkheden voor tijdelijke zorg. Als eerste kunt u terecht bij onze vijf zorghotels, maar ook op onze locaties hebben wij special ingerichte zorgappartementen. Lees hieronder meer daarover.

Tijdelijk verblijf bij één van onze zorghotels of zorgappartementen

Onze zorghotels

In onze zorghotels krijgt u goede zorg én ervaart u de gastvrijheid en luxe van een hotel. Dat maakt een zorghotel tot de ideale plek om ontspannen te herstellen van een operatie. Of om tijdelijk te verblijven zodat uw partner of mantelzorger even tot rust kan komen. Daarnaast kunt u in onze zorghotels ook heerlijk vakantie vieren terwijl u de zorg krijgt die u nodig heeft.

Lees meer

Onze zorgappartementen voor tijdelijk verblijf

In onze zorgappartementen vindt u het beste van twee werelden: goede zorg én het gevoel van thuis. Hier komt u alleen, of samen met uw partner of naaste, helemaal tot rust. Bijvoorbeeld om te herstellen van een behandeling in het ziekenhuis.

Lees meer

Woonzorglocatie de Wulperhorst zorghotel

Tijdelijk verblijf bij één van onze zorghotels of zorgappartementen

Herstellen voor u weer naar huis terugkeert

Heeft u na een operatie of ingreep hulp of zorg nodig? Wilt u in alle rust weer op kracht komen voordat u naar huis gaat? Dan bent u van harte welkom in een van onze zorghotels. Hier doen we er alles aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken zodat u goed kunt herstellen. In een ontspannen hotelsfeer geniet u van rust, ruimte, lekker eten en goede zorg totdat u weer helemaal uitgerust naar huis gaat.

Tijdelijk mantelzorg overdragen

Voor een ander zorgen houdt een mantelzorger langer vol als hij of zij er zelf ook even tussenuit kan om op te laden. Dan is het belangrijk dat de dierbare op een veilige plek verblijft waarbij professionele zorg vanzelfsprekend is. Wij nemen de zorg met alle liefde tijdelijk over van de mantelzorger. Daarbij staan persoonlijkheid en kleinschaligheid voorop. Zo zorgen wij ervoor dat de mantelzorger met een gerust hart op vakantie kan.

Wilt u op vakantie, maar heeft u zorg nodig?

Op vakantie gaan én de zorg krijgen die u nodig heeft: in onze zorghotels kan het! Logeert u graag in een natuurlijke omgeving of houdt u juist van de reuring van de stad? Er is altijd een zorghotel op een plek van uw voorkeur. Door de luxe kamers, de gastvrijheid van onze medewerkers en de unieke locatie voelt een verblijf in een zorghotel écht als vakantie. Voor uzelf, maar ook voor uw partner of mantelzorger die even niet hoeft te zorgen. Lees meer over deze vakanties in eigen land.

 

 

Logeerzorg (Respijtzorg)

U kunt ook tijdelijk bij ons logeren zodat uw partner of mantelzorger even tot rust kan komen. Dat heet logeerzorg of respijtzorg. Soms is het mogelijk dat u ondersteuning krijgt vanuit de Wmo. Informeer bij uw gemeente of u hiervoor in aanmerking komt en of zij logeerzorg bij Domus Valuas voor u  geheel of gedeeltelijk vergoeden. Krijgt u zorg via een persoonsgebonden budget (pgb) vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz)? Dan kunt u de logeerzorg vergoed krijgen vanuit de Wlz. Sommige zorgverzekeraars vergoeden logeerzorg geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering. Neemt u hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar.

Tarieven tijdelijk verblijf Domus Valuas

Op onze locaties en in alle zorghotels kunt u tijdelijk verblijven. De tarieven verschillen per locatie en per kamer.  Dit is inclusief ontbijt, lunch en diner en 24-uurs zorg. Bij tijdelijk verblijf in onze zorgappartementen kunt u ook nog eens deelnemen aan verschillende activiteiten. Voor het laten wassen van uw kleding kunt u tegen betaling gebruik maken van onze wasservice. Wilt u meer informatie hierover neemt u dan contact met ons op: 085 – 08 13 289.

Bevalt uw verblijf zo goed dat u wel zou willen blijven?

Als u na uw tijdelijk verblijf permanent bij ons wilt komen wonen kunnen we dit bespreken en kijken naar de mogelijkheden en beschikbaarheid. Uiteraard krijgt u dan ook alle zorg die u nodig heeft.

Referentie Servicemedewerker

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Wilt u reserveren?

Wilt u reserveren in een van onze zorghotels of wilt u informatie over de prijzen en beschikbaarheid van de kamers? Bel dan naar 085 – 08 13 289. Hier kunt u ook met al uw vragen terecht.

Direct contact

Tijdelijk verblijf in één van onze zorghotels?

In de Domus Valuas zorghotels vindt u het beste van twee werelden: goede zorg én de gastvrije sfeer van een luxe hotel. Hier komt u – alleen of samen met uw partner of naaste – helemaal tot rust.

Alles over onze zorghotels

Tijdelijk verblijf in één van onze zorgappartementen

In onze zorgappartementen vindt u het beste van twee werelden: goede zorg én het gevoel van thuis. Hier komt u alleen, of samen met uw partner of naaste, helemaal tot rust. Bijvoorbeeld om te herstellen van een behandeling in het ziekenhuis.

Alles over onze zorgappartementen

Bekijk onze woonzorglocaties

De Lindeborg in Utrecht

Utrecht, De Lindeborg

• Enkele minuten van wandelparken en musea
• In het centrum van Utrecht
• Historische plek aan de Maliebaan
• Vanaf 3.995,- (Wonen, service en welzijn)

Locatie:
Utrecht

Ervaring van bewoners en personeel

Lees meer verhalen
Residence Haganum

“Ik ben de medewerkers zo dankbaar voor wat ze doen. Ik heb het hier fijn!”

- Bewoner, Huis Welgelegen
Referentie bewoner van De Uylenburgh

“Ik voel me hier echt thuis, net als toen ik nog in mijn eigen huis woonde.”

- Bewoner, De Uylenburgh

Medewerkers van Domus Valuas staan u graag te woord

Meer te weten komen over tijdelijk verblijf