Domus Valuas nieuws-Residence Coestraete

Locatiemanager Zaineb Alsafi over Residence Coestraete

Zaineb Alsafi is als echte Zwollenaar heel blij dat ze op deze bijzondere plek leiding mag geven aan een enthousiast zorgteam en de dagelijkse gang van zaken in goede banen kan leiden. Door de kleine schaal van Coestraete zijn we hier, bewoners en medewerkers, één team en daar wil ik graag voor klaar staan.”

Lees meer

Van logeren in een zorghotelkamer naar permanent blijven wonen.

“Ik was op zoek naar een zorghotel voor mijn herstel na een heupoperatie. Ook daarvoor kun je hier terecht. Het is een mooi gebouw op een prachtige locatie, en ik werd zó warm ontvangen, dat voelde meteen goed”, vertelt ze, “en ze hebben hier heel lekkere koffie!

Lees meer

Annapark draagt bij aan woon-/zorgvisie Venray

Domus Valuas, Marcel van Rensch, directeur van de Renschdael Groep en Vincent Hofs, directeur Vastgoedontwikkeling van de Renschdael Groep, een overeenkomst ondertekend ten behoeve van de realisatie van 35 zorgappartementen op het Annapark in Venray.

Lees meer

Strijden voor Alpe d’HuZes

Op 1 juni gaat onze collega Barbara Hermans, Manager Zorgfinanciering en – control meedoen aan de Alpe d’Huzes als onderdeel van Team 2 George Coppens Challenge.

Lees meer

‘We begrepen elkaar vanaf het begin’

Drie unieke panden op een prachtige plek in de binnenstad van Zwolle bieden binnenkort een nieuw thuis aan ouderen met een zorgvraag. Een stijlvolle, veilige en comfortabele woonomgeving voor ouderen met een zorgvraag. Dat is Villa le Monde, gelegen in de sfeervolle kern van Vught. Voor de bewoners een echt thuis, waar Brabantse gezelligheid en hoogwaardige service samengaan.

Lees meer

Voor de tweede keer op rij in de Top 10 van Zorgkaart Nederland

Domus Magnus staat voor de tweede keer op rij in de Zorgkaart Nederland Top 10 als één van de 10 best gewaardeerde in de categorie Verpleeghuiszorg. Dit aan de hand van de waarderingen die zijn geplaatst tussen 1 januari en 1 november 2022.

Lees meer
Goedkeuring voor krachtenbundeling Domus Magnus en Valuas Zorggroep

Goedkeuring voor krachtenbundeling Domus Magnus en Valuas Zorggroep

De fusie tussen Domus Magnus en Valuas Zorggroep is definitief. De voorgenomen fusie is goedgekeurd door de NZa en de ACM. Beide particuliere organisaties zijn gespecialiseerd in wonen en zorgen voor ouderen in unieke huizen in Nederland. Ze fuseren omdat ze in de toekomst nog krachtiger kunnen opereren en ze samen kunnen doorgroeien.

Lees meer
Domus Magnus en Valuas Zorggroep willen krachten bundelen

Domus Magnus en Valuas Zorggroep willen krachten bundelen

Domus Magnus en Valuas Zorggroep willen gaan fuseren. Beide particuliere organisaties zijn gespecialiseerd in wonen en zorgen voor ouderen in unieke huizen in Nederland. Ze beogen te gaan fuseren omdat ze in de toekomst nog krachtiger kunnen opereren. De nieuwe organisatie zal beschikken over 30 kleinschalige huizen verspreid over Nederland.

Lees meer
Waan je in de wereld van een bewoner met dementie.

Waan je in de wereld van een bewoner met dementie.

Omdat de zorg centraal staat en dementie een belangrijk thema is, hebben we de afgelopen weken Domus Valuas medewerkers de mogelijkheid gegeven om te ervaren waar mensen met dementie mee te maken hebben. Door middel van een educatieve escaperoom 'De mobiele verwarring' die laat zien hoe je kunt omgaan met een persoon met een beschadigd brein.

Lees meer
Villa Molenenk 24- uurs zorg

Aandacht voor eten met dementie

Eten is iets wat wij als mensen niet alleen moeten doen maar ook een bezigheid waar we veel plezier uit halen. Het bedenken wat te eten, het koken, tafeldekken en daarna de maaltijd zelf is vaak een sociale gebeurtenis, samen met een goed glas wijn genieten van een heerlijk diner. 

Lees meer