Terug naar overzicht

Strijden voor Alpe d’HuZes

Op 1 juni gaat onze collega Barbara Hermans, Manager Zorgfinanciering en – control meedoen aan de Alpe d’Huzes als onderdeel van Team 2 George Coppens Challenge. Dit ter nagedachtenis aan George Coppens, echtgenoot van haar dierbare vriendin Roosmarijn de Boer, die vorig jaar bij een noodlottig skiongeluk om het leven kwam.

George was jarenlang betrokken bij Alpe d’Huzes als lid Raad van Toezicht en interim-voorzitter. De organisatie van Alpe d’Huzes heeft besloten Bocht 2 naar hem te vernoemen.

Nu hij het niet meer kan, neemt zij graag het stokje van hem over. Doel van de deelname is om onderzoek naar kanker verder mogelijk te maken door zoveel mogelijk geld hiervoor in te zamelen. Het streefbedrag is €2.222,22.

Haar ambitie is het om deze pittige berg twee keer – wandelend – te beklimmen. Dit betekent bijna 30 km omhoog wandelen met ruim 2000 hoogtemeters. In Nederland is het lastig deze hoogtemeters te trainen, maar met de conditie van haar dagelijkse wandelingen en de extra trainingen in het weekend die opbouwen naar de 30 km gaat zij ervan uit het te redden op 1 juni.

Mocht je haar – en nog belangrijker daarmee verder onderzoek naar kanker – willen ondersteunen door een donatie te doen, klik dan hier.

Blijf op de hoogte en schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen? Vult u dan uw gegevens in

"*" geeft vereiste velden aan

Ik heb interesse in de volgende locatie(s):*

Residence Haganum