Terug naar overzicht

Voor de tweede keer op rij in de Top 10 van Zorgkaart Nederland

Domus Magnus staat voor de tweede keer op rij in de Zorgkaart Nederland Top 10 als één van de 10 best gewaardeerde in de categorie Verpleeghuiszorg. Dit aan de hand van de waarderingen die zijn geplaatst tussen 1 januari en 1 november 2022. Onze 17 locaties scoren gemiddeld een 9,1! Hartelijk dank allemaal voor het achterlaten van een review. En heel veel dank aan onze fantastische zorgmedewerkers! 

Op de eerste dinsdag van december maakt ZorgkaartNederland traditiegetrouw de best gewaardeerde zorginstellingen per zorgsector bekend. Dit zijn 50 toporganisaties – volgens hun cliënten – in de ziekenhuis-, thuis-, en verpleeghuiszorg, fysiotherapie en zorg van klinieken.

De ZorgkaartNederland Top 2022 laat een top 10 zien van best gewaardeerde instellingen per zorgsector. Aan de hand van de waarderingen die zijn geplaatst tussen 1 januari en 1 november 2022 is er per sector een top 10 uitgekristalliseerd. Dit zijn de 10 best gewaardeerde zorgorganisaties, zonder volgorde, in de vijf verschillende sectoren:

Top 2022 Verpleeghuizen

De verpleeghuissector kreeg net als vorig jaar gemiddeld een 7,9 van haar cliënten. De waarderingen voor de verpleeghuizen resulteerden in de volgende lijst met best gewaardeerde verpleeghuizen:

• Wonen bij September, woonhuizen voor ouderen met dementie
• Amaliazorg
• ZZG zorggroep
• Frankelandgroep
• Pieter van Foreest, Verpleeg- en verzorgingshuis
• Accolade Zorg
• Neboplus
• Cicero Zorggroep
• Vivent
• Domus Magnus

Bekijk hier de bekendmaking:

 

De lijst met toppers uit de verpleeghuiszorg lijkt veel op die van 2021, maar liefst zes van de verpleeghuizen staan voor het tweede en sommige zelfs al voor het derde of vierde jaar op rij in de lijst van best gewaardeerde. Wij feliciteren ook de andere organisaties van harte met hun plek in de ZorgkaartNederland Top 2022.

Berekening

Elk verpleeghuis en elke organisatie in de wijkverpleging die tussen 1 januari en 1 november 2022 dertig of meer waarderingen kreeg, deed automatisch mee, evenals elk ziekenhuis met meer dan 200 en elke kliniek en fysiotherapiepraktijk met meer dan honderd waarderingen. Om aan dit aantal te komen, zijn de waarderingen van de verschillende locaties bij een organisatie bij elkaar opgeteld en voor de ziekenhuizen en klinieken ook de waarderingen van de zorgverleners werkzaam bij de locaties.

Over ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is de grootste keuzewebsite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Duizenden mensen delen hier wekelijks hun ervaringen met de zorg. Met patiëntervaringen op ZorgkaartNederland maken we samen de zorg beter.

Blijf op de hoogte en schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen? Vult u dan uw gegevens in

"*" geeft vereiste velden aan

Ik heb interesse in de volgende locatie(s):*