Terug naar overzicht

Van logeren in een zorghotelkamer naar permanent blijven wonen.

“Ik was op zoek naar een zorghotel voor mijn herstel na een heupoperatie. Ook daarvoor kun je hier terecht. Het is een mooi gebouw op een prachtige locatie, en ik werd zó warm ontvangen, dat voelde meteen goed”, vertelt ze, “en ze hebben hier heel lekkere koffie!

Ik heb nog geen moment spijt gehad van mijn keuze. Weet je wat bijvoorbeeld zo fijn is? Je bepaalt gewoon zelf wanneer je opstaat. Als je wakker wordt en hulp wil, geef je een belletje en je hoeft nooit lang te wachten.

Ik geniet van het samenzijn met medebewoners. Ik heb hier leuke mensen ontmoet. De maaltijden nuttig ik in de woonkamer met medebewoners. Het eten is zó goed verzorgd. Als je de ontbijttafel ziet, het lijkt wel een hotel. Alle maaltijden worden vers bereid in onze eigen keuken, heel gevarieerd en ze worden mooi opgediend. De kok maakt de heerlijkste desserts! Bovendien is visite altijd welkom. De gastvrouwen vragen meteen of ze ook wat willen gebruiken. Je kunt je visite beter hier ontvangen dan thuis, grapte mijn zoon al.

Je merkt dat de medewerkers van Coestraete hier met plezier werken. Ze hebben altijd tijd voor de mensen. Dat is prettig voor ons maar het geeft hen zelf ook veel voldoening. Hier zie je: zorg kan wél goed.”

Lees hier de verhalen van andere bewoners

Blijf op de hoogte en schrijf u in op onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Ik heb interesse in de volgende locatie(s):*

Referentie bewoner van Huis ter Weegen