Campagne ruimte voor plezier

Omdat iedereen plezier verdient

Bij Domus Valuas staat woon- en werkplezier centraal. Of u nu een bewoner bent die op zoek is naar een thuis waar warmte en gezelligheid samenkomen, of een medewerker die met toewijding werkt om dit woonplezier te realiseren, bij Domus Valuas streven we naar een omgeving waar wonen en werken hand in hand gaan, en waar plezier een essentieel onderdeel is van elke dag. Lees hier inspirerende verhalen van onze bewoners en medewerkers en ervaar wat plezier voor hen betekent.

Woonplezier

Blije, tevreden mensen is wat wij graag zien bij Domus Valuas. Dat de bewoner naast liefdevolle zorg en hoogwaardige service, ook veel plezier ervaart. Wij benutten alle mogelijkheden om alles uit het leven te halen. Voor een ieder op een eigen manier, met behoud van eigen regie. Bij Domus Valuas is er daarom veel aandacht voor activiteiten en bezigheden.

Levensinvulling

Dagelijkse activiteiten, zowel individueel als in groepsverband, zorgen voor een plezierige daginvulling om zinvol bezig te zijn. Bezigheden die plezier brengen. Er worden met regelmaat concerten georganiseerd, met mooi weer trekken we er met de duofiets op uit en ook zijn we graag creatief bezig. Er wordt veel waarde gehecht aan een persoonlijke levensinvulling.

Werkplezier

Onze gepassioneerde medewerkers kijken altijd naar mogelijkheden om invulling te geven aan persoonlijke waarden en wensen van de bewoners. Doordat medewerkers plezier in hun werk ervaren, stralen zij dit ook uit. Zij maken van elke dag een bijzondere dag. Wat er voor de bewoners echt toe doet vinden wij belangrijk. Maak een afspraak om de sfeer te komen proeven op één van onze locaties.

Wilt u een brochure aanvragen over één van onze locatie?

Vraag vrijblijvend een brochure aan door onderstaand formulier in te vullen.

Brochure aanvragen

Een kijkje achter de schermen bij Domus Valuas

In deze video vertellen bewoners en medewerkers hun visie op werkplezier.

Ervaring van bewoners en medewerkers

Lees meer verhalen
Referentie bewoner van Huis ter Weegen

“Medewerkers hebben hier echt de aandacht voor je. Er wordt altijd tijd voor je gemaakt.”

- Bewoner, Huis ter Weegen
Referentie bewoner van Het Witte Huis

“Plezier staat hier voorop. En dat proberen wij elke dag te hebben.”

- Bewoner, Het Witte Huis

Wilt u een rondleiding aanvragen op één van onze locatie?

Vraag  vrijblijvend een rondleiding aan door onderstaand formulier in te vullen.

Rondleiding aanvragen