“In elke fase van het leven is aandacht voor de zin van het leven belangrijk.”

Judith de Vries begon haar carrière bij Domus Valuas als activiteitenbegeleider op landgoed Klein Engelenburg in Brummen in 2007. Gevolgd door de functie coördinator Welzijn in de Zorgvilla’s in Warnsveld en Deventer. Sindsdien heeft ze zich ontwikkeld tot Projectleider Welzijn en heeft ze een belangrijke rol gespeeld in de groei van 1 naar 33 woonzorglocaties. Haar continue groei en ontwikkeling dragen bij aan haar werkplezier en effectiviteit in het welzijn van bewoners.

Kunstzinnige achtergrond en creatieve betrokkenheid

Met een kunstzinnige achtergrond en een atelier aan huis blijft Judith verbonden met haar creatieve kant. Daarnaast heeft ze ruime ervaring in het kunstonderwijs. Ze deelt haar passie door naast haar baan als projectleider ook de kunstclub in Villa Molenenk in Deventer te begeleiden samen met een vrijwilliger, waar bewoners worden uitgedaagd om met bijzondere materialen en technieken te werken. Deze betrokkenheid bij kunst draagt bij aan het welzijn van de bewoners en houdt Judith dicht bij haar collega’s op de werkvloer.

Liefdevolle zorg en hoogwaardige service

Domus Valuas biedt liefdevolle zorg en hoogwaardige service en welzijn op elk van de 33 locaties. Unieke plekken in Nederland, waarbij stijlvol wonen de voorwaarde is! Het welbevinden van de bewoners staat hier centraal. “Vanuit eigen regie stimuleren wij bewoners invulling te geven aan de zingeving van het leven. Wij willen meer bieden dan zorg, wij willen ruimte voor leven bieden.”

Balans tussen activiteit en zingeving

Judith benadrukt het belang van de juiste balans tussen activiteit en het doel dat ermee bereikt moet worden. Voor haar gaat het verder dan alleen plezier; het gaat om zingeving. Ze gelooft dat activiteiten dienend moeten zijn aan het welzijn van de bewoners en de zin van het leven. Deze benadering creëert waardevolle en betekenisvolle ervaringen voor de bewoners.

Visie op welzijn en samenwerking

Als Projectleider Welzijn is Judith actief betrokken bij het ontwikkelen van een visie op welzijn, geïmplementeerd met 6 pijlers. Ze benadrukt het belang van samenwerking en betrokkenheid van alle disciplines binnen de organisatie. Haar rol om haar collega’s bewust te maken van deze visie draagt bij aan de constante evaluatie en verbetering van de zorg en het welzijn van de bewoners.

Dynamische rol en betrokkenheid

Judith beschrijft haar functie als dynamisch en benadrukt haar betrokkenheid bij alle locaties. “Ik heb veel plezier in mijn rol als projectleider Welzijn. Ik heb veel geleerd in de 16 jaar bij Domus Valuas. In deze tijd heb ik diverse ontwikkelingen in de organisatie en de maatschappij doorgemaakt.” Ondanks de complexiteit van haar werk waardeert ze haar fijne, betrokken collega’s en benadrukt ze het plezier dat ze deelt met de bewoners en haar team. Haar passie voor het welzijn van de bewoners en haar streven naar constante verbetering maken haar rol bij Domus Valuas zowel uitdagend als bevredigend.

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Ik heb interesse in de volgende locatie(s):*