Referentie bewoner van Hendrickszhuys

Samen blijven wonen met uw partner

Bij Domus Valuas  zijn vele mogelijkheden voor echtparen en/of twee personen. Onze particuliere verzorgingshuizen beschikken over appartementen met meerdere kamers, waardoor deze zeer geschikt zijn voor twee personen. U kunt dus prima samen blijven wonen, zowel als echtpaar, familie en/of vrienden.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Wilt u meer weten over wonen en welzijn op een van onze woonzorglocaties? Vraagt u dan gerust een brochure aan.

Ja ik ontvang graag een brochure!

Samenwonen met uw dierbare

Samenwonen met uw dierbare

U kunt bij ons een tweepersoons appartement bewonen als alleenstaande, echter kunt u ook terecht als echtpaar, familie en/of vrienden. Iedereen is van harte welkom! Ook als de ander nog geen zorgindicatie heeft, is het mogelijk om bij ons te komen samenwonen. Er dient in ieder geval één van de twee bewoners over een indicatie te beschikken en voor de persoon die geen zorg nodig heeft wordt een toeslag gerekend op de woonservicekosten. Als degene met een zorgindicatie eventueel komt te overlijden, mag de ander gewoon bij ons blijven wonen.

Inrichting en wensen

Uw woonruimte kunt u samen naar wens inrichten. Dat betekent dat u en uw partner uw interieur en meubilair mee kunnen nemen. Wilt u een andere kleur op de muur? Dat is in veel gevallen mogelijk.

Privacy en gezelschap

Medebewoners ontmoet u in de gemeenschappelijke ruimten zoals het restaurant, de recreatieruimte, de bibliotheek en de tuin. Zo wisselt u de privacy van uw eigen appartement af met gezellige sociale contacten. De omgeving is vertrouwd, kleinschalig en uw partner, zus/broer of vriend(in) woont bij u.

Wonen bij Domus Valuas

Wij bieden exclusieve (particuliere) zorgappartementen door heel Nederland. U kunt rekenen op de aanwezigheid van 24-uur per dag zorg en een breed activiteitenaanbod afgestemd op uw wensen. Voor tijdelijk verblijf (ELV of zorghotel) of als nieuw thuis met een daartoe strekkende indicatie en/of psychogeriatrische- of somatische zorgvraag. Wij bieden een- en tweepersoons appartementen en uw partner kan meeverhuizen.

“Het is zo fijn dat we samen konden blijven wonen. Leven zoals we thuis gewend waren en wanneer zorg nodig is.”

Echtpaar Teunissen, Landgoed Klein Engelenburg

Referentie bewoner van Klein Engelenburg

Samen tijdelijk verblijven in één van onze zorghotels

Samen tijdelijk verblijven in één van onze zorghotels

Soms heeft u of uw partner tijdelijk zorg met verblijf nodig. Bijvoorbeeld voor herstel na een ziekenhuisopname. Of misschien wilt u graag op vakantie, maar heeft uw partner zorg nodig. Ook voor tijdelijke zorg kunt u bij Domus Valuas terecht. Een aantal van onze locaties beschikt over zorghotels (zorgappartementen), speciaal ingericht voor een tijdelijk verblijf. Wij bieden ook (tijdelijk) verblijf, zorghotel/herstellingsoord voor echtparen en/of twee personen. Dus wilt u tijdelijk bij ons terecht, na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname? Dan kunt u ook samen met uw partner bij ons verblijven, ook als een van u geen zorgindicatie heeft.

 

Woonzorglocatie De Meerlhorst

Medewerkers van Domus Valuas staan u graag te woord

Komt u gerust een keer sfeerproeven tijdens het wekelijkse concert op de locatie van uw interesse. Bel ons om een vrijblijvende afspraak te maken of neem contact met ons op.

Komt u sfeerproeven?