Woonzorglocatie De Meerlhorst

Gastvrijheid volgens Domus Valuas

Wat het wonen in een zorgvilla bij Domus Valuas zo uniek maakt, is dat u goede zorg krijgt én dat u geniet van onze gastvrijheid op het hoogste niveau. Domus Valuas wil met oprechte gastvrijheid op elk moment van de dag het verschil voor u maken. Met veel plezier zorgen we ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Huiselijke sfeer

Het zal u meteen opvallen als u bij ons binnenkomt: de huiselijke sfeer. De smaakvolle inrichting en de verse bloemen op tafel geven een fijn en vertrouwd gevoel. Omdat onze locaties kleinschalig zijn van opzet, heerst er een aangename rust in huis. Onze zorgvilla’s hebben weinig weg van een zorginstelling. Het is vooral een luxe thuis.

Gemak

In onze zorgvilla’s maken we het u graag gemakkelijk. Zo serveren we u gedurende de dag heerlijke maaltijden en tussendoortjes, halen we concerten en andere activiteiten in huis zodat u de deur niet uit hoeft en helpen we u bij de dingen die u zelf niet meer kunt. Dat gemak geeft een gerust gevoel.

Persoonlijke zorg en service

Bij Domus Valuas vinden we oprechte aandacht belangrijk. Bij alles geldt: we kijken en luisteren naar wat u wilt en waar u behoefte aan heeft. Want alleen als we u goed kennen, kunnen we u de juiste, persoonlijke zorg en service bieden. En dat altijd met een glimlach!

Referentie Verpleegkundige- Cythia

Restaurantgevoel

De beleving van eten en drinken is bij Domus Valuas een essentieel onderdeel van de dag. Daarom hebben de meeste zorgvilla’s een eigen (chef-)kok die iedere dag heerlijke maaltijden bereidt met verse ingrediënten die vaak afkomstig zijn van lokale leveranciers. Van het ontbijt, de koffie met iets lekkers, de lunch, een kopje thee met fruit, de borrel met iets lekkers en het diner: u ervaart bij ons op ieder moment het luxe, gastvrije restaurantgevoel.

Familie en naasten

Onze gastvrijheid reikt ook tot uw familie en naasten. Zij worden warm onthaald en genieten bij ons van dezelfde service als u. Wie mee wil eten, is van harte welkom. We maken graag een extra plek aan onze mooi gedekte tafel.

Blijf op de hoogte en schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief en vul uw gegevens in.