Referentie bewoner van Villa Molenenk

Persoonlijke zorg en service

Bij Domus Valuas begrijpen we de waarde van comfort en welzijn, daarom bieden we hoogwaardige zorg en service die aansluiten bij de unieke behoefte van elke bewoner. Wij bieden kleinschalige locaties, persoonlijke zorg en welzijn. Er zijn geschikte appartementen voor echtparen die samen willen blijven wonen, ook als één van beiden nog geen zorg nodig heeft.

Hoogwaardige service

Dat prettig wonen op een unieke locatie belangrijk is, weten wij heel goed. Bij Domus Valuas kijken we naar alle grote en kleine dingen het leven de moeite waard maken. Op onze locaties organiseren wij daarom activiteiten zoals workshops, lezingen en huiskamerconcerten. Door onze kleinschaligheid is er veel ruimte voor individuele aandacht en voor goede en complexe zorg. Onze professionele verpleegkundigen zijn gespecialiseerd in uiteenlopende zorgvragen; van fysiotherapie tot dementie. Als uw zorgbehoefte met de jaren verandert, of als u tijdelijk extra zorg nodig is, groeit het zorgaanbod mee. Daarom kunt u erop vertrouwen dat wij er alles aan doen om u zo lang mogelijk in onze huizen, de beste zorg te bieden. Ook voor tijdelijke zorg, bijvoorbeeld om te herstellen na een operatie, kunt u bij ons terecht in de speciale zorghotelappartementen.

Samen blijven wonen

Diverse van onze particuliere verzorgingshuizen beschikken over appartementen met meerdere kamers, waardoor deze zeer geschikt zijn voor twee personen. U kunt dus prima samen blijven wonen, zowel als echtpaar, familie en/of vrienden. Ook als de ander geen indicatie heeft.

Bewoner

24-uurs zorg

In onze zorgvilla’s is dag en nacht een zorgmedewerker aanwezig om onze bewoners bij te staan. Ook voor verpleegkundige zorg staan we voor onze bewoners klaar. Met het persoonlijke zorgoproepsysteem dat men bij zich draagt, kan er in geval van nood, met een eenvoudige druk op de knop een beroep worden gedaan op een zorgmedewerker. Iedereen krijgt een vaste zorgmedewerker toegewezen als eerste aanspreekpunt en contactpersoon. Welke locatie ook gekozen wordt er is altijd en overal de garantie van 24/7 zorg door gekwalificeerde medewerkers.

Zich thuisvoelen

Het meenemen van uw eigen meubels is een belangrijke manier om bewoners zich thuis te laten voelen. Alle zorgvilla’s bieden de gelegenheid tot het meeverhuizen van uw eigen meubilair. De gemeenschappelijke ruimten in de locaties van Domus Valuas worden ingericht door een ervaren interieurstyliste met kennis van de doelgroep. Daarnaast werken we voor het interieur ook altijd zeer prettig samen met DMD Amsterdam en RE-PLACE. We willen er alles aan doen om onze bewoners thuis te laten voelen.

Woonzorglocatie De Meerlhorst

Waarom kiezen voor Domus Valuas

Wij zijn toonaangevend door ons aanbod van liefdevolle zorg, hoogwaardige service en welzijn voor ouderen. Hun leven voort willen zetten zoals zij dat thuis gewend zijn. Ruimte voor leven is bij Domus Valuas een begrip.

  • U krijgt bij ons goede liefdevolle zorg en welzijn. U geniet ten alle tijde van service en gastvrijheid op hoog niveau.
  • Bij ons staat uw privacy hoog in het vaandel.
  • Iedereen heeft de keuze om deel te nemen aan diverse activiteiten. Denk hierbij aan concerten, lezingen, filmmiddagen en bewegingsactiviteiten.
  • Onze locaties zijn klein van opzet, variërend van tien tot vijfenveertig appartementen. Dit zorgt voor een persoonlijke en huiselijke sfeer.
  • Bij Domus Valuas kunt u samen (blijven) wonen met uw partner. Ook als de ander geen zorgindicatie heeft.
  • U heeft een ruime keuze uit schitterende locaties door heel Nederland, met de zekerheid van 24/7 aanwezige zorg.

Bekijk onze locaties

Ervaring van bewoners en medewerkers

Lees meer verhalen
Referentie bewoner van Huis ter Weegen

“Medewerkers hebben hier echt de aandacht voor je. Er wordt altijd tijd voor je gemaakt.”

- Bewoner, Huis ter Weegen
Referentie bewoner van De Magistraat

“Mijn eigen appartement biedt mij volledige privacy en vrijheid.”

- Bewoner, De Magistraat

Medewerkers van Domus Valuas staan u graag te woord

Kunnen wij u ergens mee helpen?