Wonen met zorg in Gouda

Service en Welzijn

Onze vaste zorgappartementen zijn speciaal ontworpen om ouderen met beginnende dementie of een lichamelijke beperking te ondersteunen wanneer zelfstandig thuis wonen niet langer mogelijk is. Bij Domus Valuas begrijpen we de waarde van comfort en welzijn, daarom bieden we hoogwaardige zorg en service die aansluiten bij de unieke behoeften van elke bewoner. Wij bieden kleinschalige locaties, persoonlijke zorg en grotere appartementen voor echtparen die samen willen blijven wonen.

Service op het hoogste niveau

Persoonlijke zorg en begeleiding:

Een toegewijd team van zorgprofessionals staat klaar om 24/7 persoonlijke zorg en begeleiding te bieden. We streven ernaar om een vertrouwde en ondersteunende omgeving te creëren waarin elke bewoner zich veilig en geliefd voelt.

Comfortabele woonomgeving:

Onze huizen zijn zorgvuldig ontworpen om een veilige, huiselijke en gezellige sfeer te creëren. Met aandacht voor details en hoogwaardige voorzieningen zorgen we ervoor dat onze bewoners zich meteen thuis voelen.

Expertise:

Domus Valuas beschikt over ervaren medewerkers die gespecialiseerd zijn in het omgaan met ouderen met dementie en lichamelijke beperkingen. Regelmatig vinden er scholingen plaats en vragen wij onze bewoners en familie om feedback.

Zorgvilla Haarlem

Welzijn op het hoogste niveau

We stimuleren een actieve en sociale levensstijl voor onze bewoners door een scala aan activiteiten en uitstapjes aan te bieden. Dit bevordert zowel geestelijke als lichamelijke gezondheid en creëert waardevolle sociale banden.

Verse (lokale) voeding:

Gezond eten is essentieel voor het welzijn van onze bewoners. Onze (chef) kok bereidt dagelijks heerlijke en voedzame maaltijden, waarbij veelal gebruik gemaakt wordt van lokale leveranciers. Hierbij wordt rekening gehouden met individuele dieetbehoeften en hebben een aantal locaties een maaltijdcommissie ingesteld.

Familiaire benadering:

Domus Valuas hecht waarde aan een hechte familiale omgeving. We moedigen familieleden aan om betrokken te zijn en bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan het zorgproces. Bij Domus Valuas geloven we in een zorgzame en respectvolle benadering waarbij de persoonlijke behoeften en wensen van onze bewoners voorop staan. Ons toegewijde team streeft ernaar om een tweede thuis te bieden waarin het leven vol betekenis wordt geleefd.

Vila Walgaerde

Blijf op de hoogte en schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief en vul uw gegevens in.

Luxe verzorgingshuis