Woonzorglocatie De Meerlhorst

Een veilig thuis

U zoekt een bijzondere woonplek met zorg voor uzelf of een dierbare. Een plek met veel privacy en waar 24 uur per dag zorg aanwezig is. Een veilig thuis waar u in alle comfort kunt leven in uw eigen zorgappartement. Domus Valuas biedt particuliere ouderenzorg op unieke locaties door heel Nederland.

Waarom kiest u voor Domus Valuas?

Wonen in een zorgappartement

Bij Domus Valuas huurt u uw eigen appartement in een sfeervol pand. Alle locaties staan op unieke plekken in Nederland en zijn volledig afgestemd op de behoeften van ouderen. De zorgappartementen van Domus Valuas zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over een luxe badkamer en, in veel gevallen, een pantry. Alle appartementen beschikken over een zorgoproepsysteem. Sommige appartementen hebben een eigen buitenruimte zoals een balkon of terras.

Inrichting en huisdieren

Uw woonruimte kunt u naar wens inrichten. Dat betekent dat u uw interieur en meubilair mee kunt nemen. Wilt u een andere kleur op de muur? Dat is in veel gevallen mogelijk. Ook uw huisdier is welkom!

Privacy en gezelschap

Medebewoners ontmoet u in de gemeenschappelijke ruimten zoals het restaurant, de recreatieruimte, de bibliotheek en de tuin. Zo wisselt u de privacy van uw eigen appartement af met gezellige sociale contacten. De omgeving is vertrouwd en kleinschalig.

 

Referentie verzorgende

Groot en divers welzijnsaanbod

Uw wensen staan centraal

Bij Domus Valuas weten we welke grote én kleine dingen het leven de moeite waard maken. Daarom organiseren alle locaties dagelijks activiteiten als workshops en lezingen. En de meeste locaties hebben ook nog eens elke week een huiskamerconcert. Vanzelfsprekend stemmen we onze activiteiten zo veel mogelijk af op uw persoonlijke interesses. Inleveren op uw privacy hoeft niet: u bepaalt zelf of u deelneemt aan de activiteiten.

Houdt u van de krant lezen, wandelen, tuinieren of bakt u graag? Wij kijken naar uw interesses. Op elke locatie wordt een breed scala aan (gezamenlijke en persoonlijke) activiteiten georganiseerd. Denkt u aan uitstapjes, themaweken, lezingen en filmmiddagen. Elke week organiseren een aantal locaties een (klassiek) concert ,waarbij uw dierbaren altijd van harte welkom zijn. Ook stimuleren wij u om in beweging te blijven. Mogen wij u verwelkomen bij onze beweeg- of yogalessen?

Lekker en vers eten

Alle woonzorglocaties van Domus Valuas beschikken over een eigen keuken. Dit is het domein van de (chef-) kok van de zorgvilla. Driemaal per dag verzorgt hij of zij samen met het keukenteam verse maaltijden; het ontbijt, de lunch en het diner. Hierbij wordt zoveel als mogelijk rekening gehouden met de wensen van de bewoners. De maaltijden worden gezamenlijk genuttigd in het restaurant van de locatie of in alle privacy op het eigen appartement. Naast de vaste maaltijden verzorgt de locatie dagelijks nog minimaal drie eetmomenten voor haar bewoners. Denk aan een koffiemoment, een kop thee met wat lekkers of een aperitief in de middag. Fruit, koffie, thee en gekoelde drankjes zijn de hele dag door verkrijgbaar.

Referentie chefkok

"Unieke plekken volledig ingericht op een goed verzorgd en waardevol leven"

Ouderenzorg op maat

U kunt bij ons een zorgappartement huren indien u een Wlz zorgindicatie heeft. Om te bepalen of een woonzorglocatie van Domus Valuas de juiste plek voor u is, wordt vooraf een inschatting gemaakt of wij uw zorg- en begeleidingsvraag op het door ons gewenste niveau kunnen leveren.

Door de kleinschalige opzet van onze woonzorglocaties is er meer ruimte voor individuele aandacht en voor goede en complexe zorg. Onze professionele verpleegkundigen zijn gespecialiseerd in uiteenlopende zorgvragen; van fysiotherapie tot dementie. Er is 24 uur per dag een zorgmedewerker aanwezig en elke bewoner heeft een persoonlijk alarmeringssysteem. Ook krijgt u één vaste zorgmedewerker toegewezen als uw eerste aanspreekpunt en contactpersoon. Ook voor tijdelijke zorg, bijvoorbeeld om te herstellen na een operatie, kunt u in veel gevallen bij ons terecht in de speciale zorghotelappartementen.

Domus Valuas in het kort:

  • Unieke locaties in Nederland
  • Uw eigen zorgappartement
  • 24-uurs exclusieve zorg op de locatie
  • Veel persoonlijke aandacht
  • Kleinschalig en sfeervol
  • Uitgebreid activiteitenaanbod
  • Respect voor uw privacy
  • Uw wensen staan centraal
  • Verse maaltijden inbegrepen

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Wilt u meer informatie? Vraag een brochure aan van de locatie naar keuze.

Brochure aanvragen