Wonen met zorg in Gouda

Service en Welzijn

Wonen in een zorgvilla van Domus Valuas betekent dat u goede zorg krijgt én dat u omringd bent met service en gastvrijheid op het hoogste niveau. We hebben veel aandacht voor u persoonlijk en voor datgene wat voor u het leven de moeite waard maakt. Zo doen we er alles aan om iedere dag tot een fijne dag voor u te maken.

Service en welzijn op het hoogste niveau

Warme, huiselijke sfeer

Onze zorgvilla’s kenmerken zich door kleinschaligheid. Dat maakt de sfeer huiselijk en de zorg persoonlijk. Hierdoor zult u zich al snel thuis voelen. U kunt bij ons zoveel mogelijk leven zoals u dat thuis gewend was. Bij de dingen die u zelf niet meer kunt, krijgt u ondersteuning van onze toegewijde zorgprofessionals.

Ontspanning en cultuur

In de zorgvilla heeft u volop ruimte om te doen wat u leuk vindt, zoals lezen, wandelen, tuinieren of iets bakken. Daarnaast organiseren we regelmatig concerten, lezingen en filmmiddagen in huis waarbij ook uw familie en naasten van harte welkom zijn. Uiteraard zijn alle activiteiten geheel vrijblijvend.

In beweging

Bewegen zorgt voor een groter uithoudingsvermogen, betere nachtrust en het fit houden van uw hersenen. Daarom kunt u bij ons op allerlei manieren lekker bewegen. Denk aan het maken van een wandelingetje, het volgen van een les stoelyoga onder begeleiding van een fysiotherapeut of  het spelen van ballontennis.

Heerlijk vers eten

Een fijne dag betekent ook: goed eten. Daarom zijn al onze zorgvilla’s uitgerust met een professionele keuken. Hier bereidt de (chef-)kok van de zorgvilla iedere dag heerlijke maaltijden met verse ingrediënten die vaak afkomstig zijn van lokale leveranciers. U kiest zelf of u in uw appartement wilt eten of samen met anderen in het restaurant. Naast het ontbijt, lunch en diner is er natuurlijk ook een kop thee met wat lekkers of een aperitief in de middag. Fruit, koffie, thee en gekoelde drankjes staan de hele dag door voor u klaar.

Familie en naasten

Uw familie en naasten blijven net zo belangrijk als thuis. Hun zorg, liefde en aandacht is onvervangbaar. Daarom zijn uw familie en naasten altijd welkom voor goed gezelschap, om (deels) voor u te zorgen en om activiteiten in huis bij te wonen.

Vila Walgaerde

Blijf op de hoogte en schrijf nu in op onze nieuwsbrief

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen? Vult u dan uw gegevens in

"*" geeft vereiste velden aan

Ik heb interesse in de volgende locatie(s):*