Referentie Verzorgende - Rob

Domus Valuas: wonen met zorg voor ouderen

U wilt plezierig en zo zelfstandig mogelijk leven. Goed en veilig wonen met persoonlijke zorg. Van alle gemakken voorzien en met aandacht voor wat u wenst. Op een plek waar wederzijds vertrouwen is. Welkom bij Domus Valuas!

Unieke plekken om te wonen met zorg

Bij Domus Valuas woont u in uw eigen appartement in een sfeervol pand. Alle locaties staan op unieke plekken in Nederland en zijn volledig afgestemd op de behoeften van ouderen. De locaties en de zorgappartementen van Domus Valuas zijn van alle gemakken voorzien. Uw woonruimte kunt u naar wens inrichten. Ook uw huisdier is welkom. Andere bewoners ontmoet u in de gemeenschappelijke ruimten zoals het restaurant, de recreatieruimte, de bibliotheek en de tuin. Zo wisselt u de privacy van uw eigen appartement af met gezellige sociale contacten. De omgeving is vertrouwd en kleinschalig.

Bewoner zorg

Ouderenzorg op maat

U kunt bij ons een zorgappartement huren indien u een Wlz zorgindicatie heeft. Door onze kleinschaligheid is er meer ruimte voor individuele aandacht en voor goede en complexe ouderenzorg. Onze professionele verpleegkundigen zijn gespecialiseerd in uiteenlopende zorgvragen; van fysiotherapie tot dementie. Er is 24 uur per dag een zorgmedewerker aanwezig en elke bewoner heeft een persoonlijk alarmeringssysteem. Ook krijgt u één vaste zorgmedewerker toegewezen als uw eerste aanspreekpunt en contactpersoon. Ook voor tijdelijke zorg, bijvoorbeeld om te herstellen na een operatie, kunt u bij ons terecht in onze speciale zorghotels en zorgappartementen.

Persoonlijke aandacht

Bij Domus Valuas weten we welke grote én kleine dingen het leven de moeite waard maken. Daarom organiseren onze locaties dagelijks activiteiten zoals workshops, lezingen en creatieve middagen. Een speciale rol is daarbij weggelegd voor muziek en bewegen. Wekelijks genieten bewoners (en vaak ook hun dierbaren) van het huiskamerconcert op de locatie. Vanzelfsprekend stemmen we onze activiteiten zo veel mogelijk af op uw persoonlijke interesses. Inleveren op uw privacy hoeft niet: u bepaalt zelf of u deelneemt aan de activiteiten of mee eet in de gezamenlijke eetkamer. Huishoudelijke taken en klusjes nemen wij u uit handen zodat u in alle rust en vrijheid kunt genieten. De (chef-)kok op de locatie bereidt dagelijks heerlijk verse maaltijden voor u.

werken in de ouderenzorg in Gouda

Ervaring van bewoners en medewerkers

Lees meer verhalen

“Bij Domus Valuas woon ik met comfort en luxe zoals ik gewend ben.”

- Bewoner, Residence Haganum

“"Ik voel me vertrouwd, ik heb het hier uitstekend."”

- Bewoner, Groot Bijstervelt

Medewerkers van Domus Valuas staan u graag te woord

Kunnen wij u ergens mee helpen?