Referentie Nicole

Open Huis

Onze locaties organiseren regelmatig een Open Huis voor mensen die zich oriënteren op een woonzorgomgeving met klasse. Tijdens deze dag geven wij u graag alle informatie over het woongemak, de hoogwaardige dienstverlening met 24-uurszorg en de ruime appartementen. Er worden rondleidingen georganiseerd waarbij u enkele appartementen kunt bezichtigen. Daarnaast bereidt onze kok een proeverij van exclusieve hapjes. Bekijk hieronder de eerstvolgende dagen.

“Een Open Huis bezoeken kan ik iedereen aanraden. Je kunt dan goed de locatie bekijken, appartementen bezichtigen en de sfeer proeven”  Mevrouw van Vliet

Bekijk hier welke locaties binnenkort een Open Huis organiseren:

 

Inloopdagen

Kom tijdens een *inloopmiddag sfeer proeven, ervaar onze luxe en comfortabele villa’s met eigen ogen en ga in gesprek met de locatiemanager.

Meld u hier aan

*aanmelding vooraf is vereist.

Open Huis

  • Huis ter Weegen in Warnsveld – Aanmelden
  • Huis Welgelegen in Warnsveld – Aanmelden
  • Landgoed Klein Engelenburg in Brummen – Aanmelden
  • Villa Molenenk in Deventer – Aanmelden
  • Villa Oranjepark in Oegstgeest – Aanmelden

Staat uw locatie hier (nog) niet bij? Schrijf u dan hier in. Zodra wij weer een open dag organiseren brengen wij u per mail op de hoogte.

Kunt u niet op de aangegeven datum of wilt u liever een persoonlijke rondleiding? Ook dat is mogelijk. Klik hier om direct een rondleiding aan te vragen.

Blijf op de hoogte en schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Vult u dan uw gegevens in.

Bewoner zorg