Woonzorglocatie De Meerlhorst

Open Huizen in Hilversum, Warmond en Gouda

Ben jij gepassioneerd over de zorg en op zoek naar een nieuwe uitdaging als Verzorgende IG, Helpende of Verpleegkundige? Dan nodigen wij jou van harte uit om onze Open Huizen in Hilversum, Warmond en Gouda te bezoeken. Deze evenementen bieden jou de perfecte gelegenheid om meer te weten te komen over onze organisatie en de diverse carrièremogelijkheden die wij te bieden hebben.

Open Huizen in Hilversum, Warmond en Gouda

Hilversum: verbind je met zorg

Op 17 maart van 13:00 tot 16:00 uur openen onze locaties Benvenuta, Koetshuys Erica en Villa Walgaerde in Hilversum haar deuren voor enthousiaste zorgprofessionals zoals jij. Ontmoet ons toegewijde team, verken onze moderne faciliteiten en ontdek hoe wij streven naar excellente zorgverlening.

Adres:

  • Koetshuys Erica: Albertus Perkstraat 14-16, 1217 NS Hilversum
  • Villa Walgaerde: Sweelincklaan 16, 1217 CL Hilversum
  • Benvenuta: Bussumergrintweg 40, 1217 BR Hilversum

Warmond: samen bouwen aan zorg

Op 16 maart van 13:00 tot 16:00 uur verwelkomen wij jou graag bij onze locatie Mariënhaven in Warmond. Leer meer over onze missie om hoogwaardige zorg te bieden en hoe wij samen bouwen aan een gezonde en ondersteunende werkomgeving. Ontmoet collega’s die met passie werken aan het welzijn van onze bewoners en ontdek hoe jij hieraan kunt bijdragen.

Adres:

  • Mariënhaven: Monseigneur Aengenentlaan 1, 2361 GB Warmond

Gouda: zorg met een hart

Op 16 maart van 11:00 tot 15:00 uur  staat het zorgteam bij Het Sint Jozefpaviljoen in Gouda klaar om jou te ontvangen. Ontdek hoe wij zorg met een hart verlenen en investeren in het welzijn van zowel bewoners als medewerkers. Tijdens interactieve rondleidingen en gesprekken met ons team kun je de sfeer proeven en ervaren waarom werken in de zorg bij ons zo bijzonder is.

Adres:

  • Het Sint Jozefpaviljoen: Graaf Florisweg 77, 2805 AH Gouda

Of je nu al jarenlange ervaring hebt of net jouw opleiding hebt afgerond, er is altijd ruimte voor groei en ontwikkeling binnen onze organisatie.

Referentie Verzorgenden

Ontdek jouw toekomst in de zorg en meld je aan!

De Sterreschans