Terug naar overzicht

Locatiemanager Zaineb Alsafi over Residence Coestraete

Drie monumentale historische panden aan de Koestraat in het hartje van de oude binnenstad van Zwolle bieden sinds dit voorjaar een warm thuis aan ouderen met een 24-uurs zorgvraag. “Een prachtige plek”, zegt locatiemanager Zaineb Alsafi over Residence Coestraete. “Als mensen hier komen kijken zijn ze meteen verkocht.”

Residence Coestraete telt 25 appartementen. Domus Valuas biedt hier particuliere zorg en hoogwaardige service aan ouderen. Ook voor echtparen zijn er mogelijkheden.

“We geven hier echt zorg op maat. Ik voel me vrij om de dingen te doen die voor de bewoners goed zijn. We zijn flexibel en kijken nooit naar wat niet kan, maar juist naar de dingen die wél kunnen”, zegt ze enthousiast.

Zaineb Alsafi is als echte Zwollenaar heel blij dat ze op deze bijzondere plek leiding mag geven aan een enthousiast zorgteam en de dagelijkse gang van zaken in goede banen kan leiden. Door de kleinschaligheid van Coestraete zijn we hier, bewoners en medewerkers, één team en daar wil ik graag voor klaar staan.”

Blijf op de hoogte en schrijf u in op onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Ik heb interesse in de volgende locatie(s):*

Referentie bewoner van Huis ter Weegen