Meet & Greet Locatiemanager Gerjanneke Grijpma

Ontdek jouw toekomst bij Domus Valuas tijdens onze Meet & Greet in Huizen! Locatiemanager Gerjanneke Grijpma van onze locatie Slingerbosch vertelt je er graag alles over. Slingerbosch is een schitterend pand, dat met zijn klassieke witte muren en leistenen kap de sfeer ademt van een Engels landhuis. Slingerbosch ligt in de prachtige villawijk Crailo, op nog geen twintig minuten rijden van Amsterdam, aan de rand van Huizen. Door de ligging vlakbij snelweg A1 is Slingerbosch uitstekend bereikbaar. Bij de zorgvilla is voldoende eigen parkeergelegenheid.

Wie is Gerjanneke?

De drijvende kracht achter de sfeervolle villa Slingerbosch is locatiemanager Gerjanneke Grijpma. Gerjanneke heeft haar sporen in verschillende gebieden van de ouderenzorg verdiend. Van Verpleegkundige-A is zij opgeklommen tot de studie Verpleegkunde op Hbo-niveau, om vervolgens een aanvullende studie maatschappelijk werk te volgen. Zij is dus op alle lagen die men tegenkomt in de zorg gekwalificeerd en heeft als zodanig ook ruime werkervaring opgedaan. Zij kan zich door haar brede ervaring goed inleven in zowel de doelgroep als in het personeel. Af te lezen aan het succes van de afgelopen jaren is Gerjanneke in staat om een sterk team samen te stellen en een goede sfeer te scheppen. Een sterk team betekent voor Gerjanneke: “Samen met familie en personeel, gelijkwaardig op alle niveaus om de bewoners heen staan zodat zij die persoonlijke zorg en aandacht krijgen die zij verdienen.

Ontmoet Gerjanneke in Huizen

Kom naar de Meet en Greet in Huizen en maak kennis met het team van Slingerbosch. Dit is een mooie gelegenheid om vragen te stellen en meer te weten te komen over het werken bij Domus Valuas en wat wij onze bewoners en medewerkers bieden.

Gerjanneke Grijpma locatiemanager Slingerbosch

Kom je ook naar de Meet en Greet in Huizen?

Voor wie?

Ben jij een betrokken Verzorgende / EVV-er die staat voor persoonlijke zorg en aandacht? Wil jij op een prachtige locatie in Huizen werken? Kom naar de Meet & Greet van Slingerbosch in Huizen! Gerjanneke geeft je graag een rondleiding en zal je alles vertellen over de mogelijkheden die Domus Valuas biedt. De koffie, thee én wat lekkers staan voor je klaar!

Wanneer?

  • Zaterdag 24 februari tussen 13.00 en 16.00
  • Woensdag 28 februari tussen 13.00 en 16.00

Waar?

  • Amersfoortsestraatweg 202, 1272 RS Huizen

Het bezoeken van onze Meet en Greet is geheel vrijblijvend en een aanmelding is niet nodig. Wil je er zeker van zijn dat we tijd vrij kunnen maken voor een 1-op-1-gesprek? Stuur dan een berichtje naar de locatiemanager Gerjanneke Grijpma via 06-26214885, zodat we een tijd af kunnen spreken.

De Sterreschans